facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speedcentre geldermalsen

Speedcentre geldermalsen

Info

VERMOGENSTESTBANK
Speed Centre Geldermalsen: specialist in brandstofsystemen, vermogensmetingen, motorenbouw en tuning.

Jaap van Wuijckhuijse

Geschiedenis

Info
VERMOGENSTESTBANK
Speed Centre Geldermalsen: specialist in brandstofsystemen, vermogensmetingen, motorenbouw en tuning.

Jaap van Wuijckhuijse van Speedcentre in Geldermalsen is al jarenlang verbonden met de autosport. Uit heel Europa weten coureurs hem te vinden voor een optimale afstelling van hun auto en ook talloze exotische straatauto's vinden hun weg naar de testbank van SpeedCentre. De rode draad daarbij zijn de harde feiten van de vermogensmeting.

Als je alles hebt uitgeprobeerd, getest en getoetst en het eind van je technisch Latijn in zicht is, dan wordt het hoog tijd voor een frisse en brede look: een back-to-the-basic-mentaliteit. Bij Speed Centre in Geldermalsen houdt men van zo'n grondige aanpak. Met behulp van ultramoderne computers krijg je hier razendsnel inzicht in het feitelijk functioneren van de motor, in de motorische processen die manco's vertonen en in een range van probleem-oplossingen. Troubleshooting op technisch gebied.

Het motto is: "Meten is weten". Het is absoluut aan te raden om het vermogen van je bolide voor een tuningsoperatie te laten meten op een rollenbank, zodat je later via een tweede test exact na kunt gaan wat het effect van de tuning is geweest. Het meten van het vermogen is maar één van de vele mogelijkheden.

Afstellingsproblemen kunnen worden opgelost, waardoor het optimale vermogen wordt verkregen. Dat geldt niet alleen voor getunede circuitwagens, maar ook voor klassieke sportwagens, snelle GTI's en andere sportieve straatkanonnen.

Adres: rijnstraat 33a, 4191ck Geldermalsen
Telefoonnummer: 0031 345684477
Stad: Geldermalsen
Route: rijnstraat 33a
Postcode: 4191ck


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Carburateur afstellen testbank, Rollentestbank, Carburateur auto tunen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Custom-Sign.nl Custom-Sign.nl 3 km Super blij met het werk wat ze geleverd hebben. En mijn auto ziet er ook super vet ui...
Sign-express.nl Sign-express.nl 3 km Sign-Express.nl vergroot al 25 jaar de zichtbaarheid van bedrijven zoals dat van u.
Recensies
Whoh hier word je blij van! Met mijn Range Rover classic op de testbank geweest bij Bert. We vonden 78 pk. Na verschillende runs en tweaks zaten we op +37!! dus 115 pk voor een V8 blok uit 1985 met al aardig wat km's. Bert gaat door tot het goed is, heeft super veel kennis, legt goed uit wat hij doet. En alles in overleg. Mijn wens was niet de laatste pk eruit persen, vooral een mooie soepele V8 die qua performance en verbruik oké is. Vandaag nog ff terug geweest voor wat laatste tweaks. wat loopt ie mooi!! Als je van je auto houdt, ga je naar Speed Centre. Absolute aanrader!!
Super plek! Ben er geweest met mijn Starlet voor het afstellen van een 5efe turbo. Er zit veel kennis en en kunde achter dit bedrijf. Ik ga er zeker terug naar toe! Erg tevreden over het verrichte werk.
Mooi bedrijf met veel kennis van carburatie en een no nonsense mindset!
Zeer slechte service rete duur en verneuken je hele auto wat een prutsers daarService: Automotordiagnose
Vriendelijke en kundige specialist, ook voor niet sportwagens, zoals mijn oldtimer Hymermobil.
Heerlijk bedrijf waar je je welkom voelt. Veel kennis, veel passie, veel energie. Als er benzine door je aderen stroomt, is dit the place to be.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid