facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spee Safety First

Spee Safety First

Info

In deze moeilijke tijden is het geen optie om op veiligheid te besparen.
Spee Safety First wil graag meedenken om een veiliger werkklimaat te creëren.

Geschiedenis

et zijn moeilijke tijden in de bouw en industrie en een ieder doet zijn best om de eindjes aan elkaar te knopen. Om te overleven zal men zich moeten onderscheiden in de markt zodat er eerder naar u zal worden gevraagd en dat er na een uitstekende samenwerking ook weer naar uw bedrijf zal worden gevraagd.

Veiligheid is jarenlang een belangrijk onderdeel tijdens de meeste aanbestedingen maar uiteindelijk zal de veiligheid in de meeste gevallen omwille van de aanneemsom en snelheid van het uitvoeren van de werkzaamheden toch in veel gevallen te kort worden gedaan. Veiligheidsproducten zijn de laatste jaren wel een algemeen geaccepteerd voorkomen in de bouw.

AVAN Safety heeft de expertise om het juiste advies te kunnen geven en veiligheidsartikelen op maat voor een ieder in de bouw of industrie te leveren. Onze jarenlange ervaring als veiligheidsdeskundige en leidinggevende in de bouw, geven ons het inzicht om voor iedereen het juiste advies af te kunnen geven.

Daarnaast heeft AVAN Safety de mogelijkheid om voor zeer scherpe prijzen aan de klant te leveren vanuit ons uitgebreide assortiment met alle bekende merken, maar daarnaast hebben wij ook een huismerk welke in kwaliteit niets onderdoet voor de gevestigde merken maar waarvan de prijs echt zeer interessant is te noemen.

Graag zouden wij dan ook bij u langs willen komen om geheel vrijblijvend in overleg een juist advies voor uw meest gebruikte veiligheidsartikelen te kunnen geven.

Adres: Kromme Horn 26, 1484 EH Graft (dorp)
Telefoonnummer: 0623524278
Stad: Graft
Route: Kromme Horn 26
Postcode: 1484 EH


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid