facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spectrum Medisch Centrum Meppel

Spectrum Medisch Centrum Meppel

Info

Multidisciplinair gezondheidscentrum waarbinnen vorm gegeven wordt aan het begrip positieve gezondheid met als motto `Samen Beter`.

Adres: Schoolstraat 4, 7941 CA Meppel
Telefoonnummer: 0522745678
Stad: Meppel
Route: Schoolstraat 4
Postcode: 7941 CA


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Medewerkers Spectrum Meppel, Spectrum Meppel afspraak maken, Spectrum huisartsen, Huisartsen Spectrum Meppel, Spectrum Medisch Centrum Steenwijk, Online afspraak maken huisarts Meppel, Spectrum afspraak maken, Spectrum Meppel inloggen
Recensies
Dokter Fij is mijn huisarts en hij is heel prettig, de fijnste die ik ooit heb gehad! Luistert goed, is betrokken en denkt echt mee. Als ik een afspraak heb bij de praktijk zie ik wel ook vaak andere artsen, over het algemeen ook oké, maar vandaag heb ik een vrouwelijke arts gesproken waarbij het echt niet prettig was. Ik werd als cliënt totaal niet serieus genomen en ik had niet het gevoel dat er door haar echt goed geluisterd en meegedacht werd. Dit heeft een behoorlijke impact gehad op mij. De assistentes waren eerder regelmatig erg onvriendelijk en luisterden vaak niet goed. Super jammer.
De huisartsenpraktijk Spectrum is een gedegen huisartsenpraktijk wat kennis en kunde in huis heeft. Eenmaal bij mijn huisarts word ik altijd vriendelijk en erg goed geholpen, er is aandacht en tijd. Ik stoor mij echter aan het feit dat ik nooit in contact kan komen met de assistente wanneer ik dat wil en dat er altijd een terugbel moment gepland moet worden, ook als ik in het keuze menu aangeef te willen wachten. Het maken van een afspraak online is niet het meest overzichtelijke en aandacht aan één of beide punten zou de zorg in Meppel ten goede komen.
Erg jammer dat er alleen bepaalde tijden voor de assistente in de middag is. Bij Spectrum Meppel kan je wel de hele dag een afspraak maken, maar hier niet terwijl de organisatie hetzelfde is. Als je aangeeft dat je niet kan wordt je niet echt vriendelijk geholpen en met een zucht toch wat later ingepland.
Gewoon goede bejaarde tehuis liggen lekkere djngen.
Goed bereikbaar vriendelijke bediening
Mooi centrum. Ruim opgezet. Duidelijk waar je heen moet door kleurcodes
Geweldige studentenmassage en daarnaast heb ik hier fitness/fysiotherapie
Verschrikkelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid