facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spectron the Toy Company

Spectron the Toy Company

Info

Spectron is leverancier van diverse speelgoedmerken, waaronder Silverlit, IMC Toys, Basic Fun, 3Doodler Start, Robocar Poli, Tomy, Lamaze en Gear2Play.

Geschiedenis

Spectron is importeur van innovatief kwaliteitsspeelgoed. Met het merk Silverlit is Spectron marktleider op het gebied van op afstand bestuurbaar speelgoed, zoals helikopters, vliegtuigen, auto's en drones.

Adres: Solingenstraat 53, 7421 ZR Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 0570-626297
Stad: Deventer
Route: Solingenstraat 53
Postcode: 7421 ZR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Spectron Toys, Spectron Deventer, Spectron toys drone, Spectron telescoop, Sky helicopter spectron, Gear2Play
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Don Estilo Don Estilo 314 meter Don Estilo is een groothandel in persoonlijke geschenken. Wij leveren aan o.a. kadowi...
Waterdicht maken Waterdicht maken 391 meter Duidelijk aangegeven route!
Rhinetex Rhinetex 410 meter Gaaf quilt&textielbedrijf. Veel grote merken zoals moda en free spirit.
Marktplaats Deventer En Omstreken Marktplaats Deventer En Omstreken 521 meter Kopen en verkopen van nieuwe en gebruikte spullen.
RM Sanitair RM Sanitair 632 meter Zeer kundig bedrijf die echt met je mee denkt en de klant voorop zet! Onze badkamer z...
Keepersgoal Keepersgoal 645 meter Snelle levering en veel aanbiedingen
Toffe shit Toffe shit 782 meter Toffeshit heeft zeldzame toffe spullen voor in en rondom je huis. Gemaakt van industr...
Handelsonderneming iøTo Handelsonderneming iøTo 816 meter Enthousiaste en betrokken verkoper. Denkt met je mee. Heeft een vlotte babbel dus je ...
Mullersport Mullersport 1 km Bestel in webshop Glucosamine van Proviform, staat een pot van 240 stuks op de foto, ...
Kidsshop.nl Kidsshop.nl 1 km DE webshop voor kinderspeelgoed. KidsShop.nl Niet Voor Watjes!
Voetbalzitzakken Voetbalzitzakken 1 km ‭Het is dat je 1 ster moet geven, maat zelfs die is het niet waard. Geen enkel goed w...
INTR./Bosgoed Groothandel INTR./Bosgoed Groothandel 1 km Top groothandel! Mooi verspreid over Nederland. Aardige mensen, prima service!
Intr Intr 1 km Top groothandel! Mooi verspreid over Nederland. Aardige mensen, prima service!
Alpac- kunststof bakken en pallets Alpac- kunststof bakken en pallets 1 km Top bedrijf, binnen 24 uur geleverd voor een goede prijs!
Motorman Motorman 1 km Ben bij Mitch motors terecht gekomen via een vriend. Mijn motor had nieuwe banden nod...
Jouwtenue.nl Jouwtenue.nl 1 km Het is een mooi shirt geworden en je alles laten drukken die je er op wilt hebben en ...
Het Pakhuis Wonen Het Pakhuis Wonen 2 km Meubels uit de showroom gaan lang mee want ze zijn goed doorrookt! Zelfs in 2023 hang...
Plus Hoffman Plus Hoffman 2 km Ik moest even een pakje wegbrengen. Ondanks dat de medewerkster achter de balie allee...
Recensies
Topservice! De bestuurbare auto van mijn zoontje ging helaas na 8 maanden stuk. De auto kwam nauwelijks nog vooruit. Nadat de verkopende partij aangaf geen garantie meer te bieden, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en met Spectron contact opgenomen. Toen na een aantal mails bleek dat de auto nog steeds niet naar behoren werkte kon deze, op kosten van Spectron, worden opgestuurd. Uiteindelijk een nieuwe auto toegestuurd gekregen.
Wat een klantvriendelijke service. Mijn zoon van 8 kocht van z'n spaargeld Eagle Drone 2. Groot was de teleurstelling toen de camera niet goed omging met de SD-kaartjes en ook nog eens bijna direct een kabeltje stukging. Ik belde met de klantenservice en werd daar vriendelijk tewoord gestaan. Mevrouw ging kijken wat ze voor mijn zoon kon doen. 2 Weken later ligt er een ander cameraatje in de bus. We kunnen zien dat het cameraatje gebruikt is geweest, maar dat maakt niet uit: De camera werkt en mijn zoon is superblij!
Arrogante eigenaar John, meermaals tegengekomen rond zijn pand. In plaats van een goed gesprek wordt meneer direct agressief. Ik doe hier geen zaken.
wat een geweldige service en uiterst behulpzame en klantvriendelijke behandeling krijg je hier. ik had de urban robot voor mijn kleinzoon gekocht, die daar helemaal happy mee was, echt een leuk stuk speelgoed, helaas is het oplaadkabeltje zoekgeraakt, en dat is bij een kabeltjes winkel niet zo makkelijk te krijgen. toen maar spectron gebeld en na een kort gesprek waar ik goed te woord ben gestaan, lag het kabeltje na 2 dagen in de bus. spectron bedankt voor de snelle en goede afhandeling.
Wat een superservice van dit bedrijf. Mijn zoon had voor zijn verjaardag een radiografisch auto gekregen en na het leegrijden vd accu was deze niet meer op te laden. Heb contact gezocht, en we kregen een nieuwe accu met oplader. De auto rijdt weer als een dolle. Petje af voor deze service. Top.
Speciaal een google-account aangemaakt om een review te schrijven. Ik sluit me volledig aan bij de rest van de 5 sterren beoordelers. Drone stuk, verdrietig kind, email gestuurd en alles keu-rig opgelost. Niets dan lof. Wereldzaak.
Super service, mijn zoontje zijn bestuurbareauto was een onderdeeltje van stuk gegaan. Na netjes mail contact nieuw onderdeel gekregen
Wij hadden 3doodler pen die niet goed werkte. Ik heb hem opgestuurd en 2 dagen later al een nieuwe binnen! Superservice! Dankjewel!
Onlangs heeft mijn zoontje een drone gekocht van Spectron. Deze ging dezelfde dag helaas al kapot door een ongelukje. Ondanks dat het geen productfout was, heeft Spectron meteen een setje reserve onderdelen gestuurd. Kosteloos. Super service!
Vertaald door Google Dit is een speelgoedbedrijf. Ze ontwikkelen hoogwaardige en innovatieve producten voor kinderen in alle leeftijdscategorieën. Origineel This is a toy company. They develops high-quality and innovative products for children in all age categories.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid