facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Specsavers Nederland

Info

Specsavers-winkels worden geleid door gediplomeerde opticiens en audiciens. Wij garanderen altijd een perfect afgestelde bril en glazen met de garantie dat deze perfect past en u optimaal zicht hebt.

Geschiedenis

Bij Specsavers is het ons doel u de beste service en expertise te bieden. Al onze winkels worden geleid door lokale gediplomeerde opticiens en audiciens, die als prioriteit het leveren van de beste oog- en hoorzorg hebben. Deze belofte is dan ook terug te vinden in iedere winkel. Wanneer u kiest voor Specsavers, bent u in goede handen. Met een collectie aan meer dan duizend brillen in lijn met de laatste trends en met een enorme variëteit aan merken, kleuren en monturen, vindt u altijd de perfecte bril. Wij begrijpen als opticien ook dat comfort nét zo belangrijk is als stijl. Uw bril en glazen worden daarom altijd aangemeten door een gekwalificeerde opticien en op de juiste manier afgesteld, om te garanderen dat de bril perfect past en u optimaal zicht heeft.



"Specsavers-winkels worden geleid door gediplomeerde opticiens en audiciens. Wij garanderen altijd een perfect afgestelde bril en glazen met de garantie dat deze perfect past en u optimaal zicht hebt."
Adres: Ridderhof 19, 2981 ET Ridderkerk
Telefoonnummer: +31180433936
Stad: Ridderkerk
Route: Ridderhof 19
Postcode: 2981 ET


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Specsavers Ridderkerk openingstijden, Specsavers brillen, Specsavers afspraak maken, Opticien Ridderkerk, Specsavers audicien, Specsavers Dordrecht, Specsavers Zwolle, Specsavers Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jansen & Jansen Jansen & Jansen 256 meter Vakkundig personeel. Correct en hulpvaardig. Vriendelijke mensen die een warme manier...
Kronemeijer Optiek Kronemeijer Optiek 1 km Vanaf het moment dat je binnen komt krijg je een heel warm gevoel ik ben heel goed ge...
Recensies
Ik kom hier al jaren voor mijn brillen. Zojuist weer een gekocht. Mijn man ook. Goede service. Apparatuur is altijd up-to-date. De eigenaar doet zelf de oogmetingen bij de klanten. Er zijn voldoende opticiens in ons dorp, maar wij kiezen er toch iedere keer voor om naar Specsavers Ridderkerk te gaan voor de aanschaf van een nieuwe bril.
Nee nooit meer van mij leven daar naar binnen gaan onvriendelijke heel dwingt en ....
Al jaren klant. Ga zeker niet veranderen van leverancier.
Ik heb een nieuwe bril gekocht in november 2020. Bij het afzetten van het mondkapje, viel mijn bril op de grond. Er was een beschadiging aan mijn rechter glas. Specsavers Ridderkerk heeft mijn rechter glas uit coulance gratis vervangen.Dit vind ik nu klantvriendelijk en optimale service. Dus hartelijk dank voor deze geste. Met vriendelijke groeten van Dolf Geerlings
Ik heb in deze winkel mijn ogen laten opmeten. Ik werd geholpen door een heel vriendelijke vrouw die er ook echt de tijd voor nam en al mijn vragen beantwoordde. De test was gratis en ik kreeg absoluut niet het idee, dat ik me nu verplicht moest voelen de bril bij specsavers te kopen. Sterker nog, ze zei dat ik een eerste bril ook bij de Hema of Kruidvat kon kopen en vertelde alleen de voordelen als ik bij specsavers een bril zou kopen. Juist omdat ik me totaal niet onder druk voelde gezet en omdat ik uitgebreid werd geïnformeerd door een verkoopster die echt verstand van zaken had, ben ik tot aankoop overgegaan.
Aangepaste review, vorige was 5 sterren en van 2018 We komen hier al jaren en werden altijd goed geholpen. Klantvriendelijkheid stond hier hoog in het vaandel. De laatste bril die ik er kocht, was niet in orde, ik kreeg direct pijn in mijn ogen. Direct terug gegaan, maar de service van een medewerker was niet om over naar huis te schrijven. Ik heb zelf op een gegeven moment moeten aangeven dat mijn linker brilglas vele malen dikker was dan de andere en ook dikker dan mijn oude bril, terwijl er geen sterkte verschil was tussen beide brillen. Martijn de eigenaar heeft het opgelost, maar het had door het personeel opgelost moeten worden, niet door de eigenaar. De vorige ervaringen wegen natuurlijk wel mee, dus alsnog 3 sterren. Volgend jaar 2021 weer een nieuwe bril nodig, ik moet toch even nadenken of dat wederom specsavers gaat worden.
Het Personeel is Top, alleen manager Martijn is de laatste tijd totaal ongeïnteresseerd en weinig service gericht. Was niet bereid om zijn eigen fouten recht te zetten , dus moest ik uitwijken naar een andere filiaal. Hier wordt mijn klacht eindelijk serieus opgepakt en behandeld.
Fijne winkel met gemotiveerd personeel. Of je nou voor een hele uitgebreide bril komt of een hele simpele, je word deskundig en goed geholpen. Kom je een half jaar later terug met een mankementje aan de bril, word je direct prima geholpen. Dat is nog eens service!
Moest nieuwe glazen na een oogoperatie. Dacht die in vrij nieuwe monturen te kunnen laten plaatsen.....Maar nee hoor, dan zit er geen garantie op. Moest dus nieuw montuur uitzoeken. Rare en dure gang van zaken en bepaald niet klantvriendelijk
Heel erg vriendelijk personeel! Ze nemen veel tijd voor de klant en bieden veel service. mocht je een nieuwe bril of lenzen nodig hebben zeker aan te raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid