facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Specsavers Nederland

Specsavers Nederland
"Specsavers-winkels worden geleid door gediplomeerde opticiens en audiciens. Wij garanderen altijd een perfect afgestelde bril en glazen met de garantie dat deze perfect past en u optimaal zicht hebt."
Adres: Middenend 74b, Bovenkarspel
Telefoonnummer: +31228784030
Stad: Bovenkarspel
Route: Middenend 74b


Recensies
WARDELOZE ZAAK. Ik had een brief van ze gekregen voor een hoortest, want ik had mijn apparaatjes al 5 jaar. Op hun site een afspraak gemaakt. Ze zouden contact met me opnemen... Nou, dat is alweer maanden geleden en ik heb nooit meer iets van deze amateurs vernomen. Kun je nagaan hoe ze met mensen omgaan die géén klant van ze zijn... Men kan beter naar een betrouwbare zaak gaan, zoals Specsavers-Zwolle, maar dat is zo ver weg... Maar in Bovenkarspel ga ik met een wijde boog om Specsavers heen!
Ik vind het abnormaal om binnen 4 maanden 2x langs te moeten met defect hoortoestel en dan ook nog minimaal 3 weken moet wachten op gerepareerde toestel.
Kom hier momenteel alleen voor batterijtjes maar altijd even prettige bediening.
Ik ben daar net geweest voor een oogmeting en een nieuwe bril. De gene die me heeft geholpen was heel aardig en grappig, ook hielden ze rekening met mijn budget.
Super goede meting! Goed geslaagd met mijn lens aankoop. Tevens een paar mooie zonnebrillen gekocht. Jammer dat deze niet goed op mijn neus werden gezet. Het is ook een kunde om brillen goed op de neus en gezicht verhouding aan te passen. Toch wel belangrijk als je ook brilspecialist bent. Daarom een lagere score.
Mooie winkel in het Streekhof te Bovenkarspel. Ben goed geholpen toen de bovenste laag op mijn bril los liet en ook mijn montuur nog kapot ging bij het inzetten van de nieuwe glazen. Heb nu een volledig nieuwe bril.
Ik word hier altijd fijn geholpen. Vandaag geweldige service aangeboden gekregen. Vorig jaar juni een varifocus en een computerbril gekocht. Ik gebruik de computerbril helemaal niet en krijg nu als service nieuwe varifocus glazen in dit montuur!
De slechtste plek waar ik ben geweest om mijn ogen te laten controleren, is de slechtste plek. Ik raad niemand aan om daarheen te gaan.
M’n eerste bril gekocht bij deze opticien. Vriendelijk en vakkundig personeel. Na het testen van m’n ogen ging er wereld open kwa zicht dan Je hebt echt het gevoel van en nette zaak en goede service. Tot nu toe een tevreden klant
Totaal geen interesse voor klanten. Geen antwoord op een goedemiddag bij binnenkomst, geen aanstalte om te helpen. Op de vraag, na bijna half uur, of zij misschien konden helpen, was het antwoord dat we toch zelf konden kijken.....voor mij was de maat vol. goedenmiddag gewenst en vertrokken. vervolgens naar "hans anders" geweest, hartelijk ontvangen én geslaagd, de vriendelijkheid aldáár heeft onze dag weer goed gemaakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid