facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Specsavers Nederland

Specsavers Nederland
Adres: Langestraat 34, 9671 PH Winschoten
Telefoonnummer: +31597436011
Stad: Winschoten
Route: Langestraat 34
Postcode: 9671 PH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Specsavers Best, Specsavers Nijkerk, Specsavers Woerden, Specsavers Tilburg, Specsavers Maastricht, Specsavers Kampen, Specsavers brillen, Specsavers Breda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Koning Optiek Koning Optiek 141 meter Fantastische service! Ik ben al 10 jaar klant en ben altijd goed geholpen voor goede ...
Juwelier Kempkes Optiek Winschoten Juwelier Kempkes Optiek Winschoten 215 meter Super service in deze winkel en ze hebben mooie kettingen van Rabinovich te koop!!
Eye Wish Opticiens Eye Wish Opticiens 217 meter Wij zijn hier geweest met onze dochter, en wij zijn heel erg tevreden over hoe wij zi...
Recensies
WAUW! nog nooit zo liefdevol en vriendelijk ontvangen. Het was voor mij de eerste keer om een bril op te meten! ze hadden alle tijd voor mij en luisterde aandachtig naar mijn vragen.Uiteindelijk mijn bril mogen ophalen bij hun! ik zal zo weer heen gaan!!!
Vanmiddag om 16.50 op het werk in Pekela mijn bril doormidden. Om 18.00 met een nieuwe monteur de deur uitgelopen. Service met een hoofdletter S! Een zeer prettige winkel die zijn goede reviews zeker waarmaakt! Specsaevers Winschoten heeft er een klant bij.
Top service!! Mn proeflens kwijt geraakt en krijg een nieuwe zet proeflenzen weer hopelijk zijn de controles netzo positief als mijn ervaring met hun lenzen en controles zoblij dat ik by pearl weg ben gegaan!!
Goede service, oplossingsgericht en vriendelijke personeel. Mooie brillen assortiment.
Netjes geholpen en zijn er achteraf nog kleine dingetjes als bv bijstellen dan worden die netjes meteen gedaan
Ieder jaar haal ik hier weer mijn bril. Vriendelijk en kundig personeel. Topservice, eenvoudig online een afspraak maken. Kopje koffie of thee als je even niet wachten.
Hele goede service, heel aardig personeel
Leuk personeel + fijne winkel of het nu om je oren of/ en je ogen Gaat ze staan altijd vriendelijk en geduldig voor je klaar!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid