facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Specsavers

Specsavers
"Specsavers-winkels worden geleid door gediplomeerde opticiens en audiciens. Wij garanderen altijd een perfect afgestelde bril en glazen met de garantie dat deze perfect past en u optimaal zicht hebt."
Adres: Handwerkstraat 9 , Valkenswaard 5554 HP, NL
Telefoonnummer: 040 203 0333
Stad: Valkenswaard
Route: Handwerkstraat 9
Postcode: 5554 HP



op zoek naar gerelateerd: Opticien Valkenswaard, Audicien Valkenswaard, Specsavers brillen, Specsavers Stadspas, Specsavers Maastricht, Specsavers Kampen, Specsavers Zutphen, Specsavers Brunssum
Recensies
Heel erg goed geholpen, zeer bekwaam personeel. 2 gewone brillen en een zonnebril op sterkte. Het personeel is ontzettend aardig...... behulpzaam en gespecialiseerd....kortom perfect behandeld. En ze zitten niet in de Albert Heijn... Helemaal top!!!!!
Geweldig vriendelijk personeel en een Top service.
Plaatselijk filiaal van bekende brillenzaak met klantvriendelijk personeel in winkelcentrum gevestigd
Mooie brillen en perfecte service!
Fijn en behulpzaam personeel, word altijd netjes geholpen !!!! Goei advies , goeie service. Voor mij geen andere meer . Ga zo door
Hele fijne winkel met zeer vriendelijk medewerkers...hun service is super, als mijn een ongelukje heeft gehad en scheef zit kan ik zo binnenlopen en ze fixen het.. Kom hier al jaren met plezier. Ze nemen hier echt de tijd voor je.
Goede begeleiding bij aankoop van bril. Vriendelijk personeel. Prima service.
superservice, zojuist met kapot montuur naar specsavers in valkenswaard geweest. geen probleem, 5 minuten later met nieuw afgesteld montuur naar buiten wandelen. netjes, erg tevreden.
Met mijn moeder van 89 voor bril geweest. Afspraak voor oogmeting gemaakt. Prima geholpen, goede service. Twee brillen voor de prijs van een. Brillen waren binnen 1 week al binnen. Vriendelijk personeel.
Twee jaar en twee en halve maand geleden een dure bril gekocht bij Specsavers Valkenswaard maar de laatste paar maanden kreeg ik problemen met de coating van de lenzen, daar kwamen allemaal scheurtjes in en het werd een soort van mist gordijn. Vandaag teruggegaan wat ik ermee aan moest en de medewerkster gaf aan dat de garantie net verlopen was en het allerlei oorzaken kon hebben dat de coating krakkelee was en het werd weer tijd voor een nieuwe bril na twee jaar. Verhaal was duidelijk u heeft gewoon pech meneer koop maar een nieuwe bril. Mijn oude bril die ik al jaren gedragen heb had dit probleem totaal niet. Er werd verder geen oplossing gezocht door de medewerkster, ik ben de winkel uitgelopen en Specsavers heeft nu dan een klant minder, dat ga je ook krijgen ook met die prijsvechters. In reactie op het onderstaande verstuurde bericht van Specsavers NL: Specsavers lost helemaal niets op met de klant, het bericht is voor de bühne. Je krijgt nog een keer te horen van Specsavers NL. dat de 2 jaar garantie net was verlopen. Ik kan dan ook niets anders concluderen dat ze mij een bril hebben verkocht met glazen die een ondeugdelijke loslatende coating hadden en binnen de twee jaar krakkelee vertoonde, een zeer slechte kwaliteit dus. "Was ik nu niet maar naar Specsavers gegaan"
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid