facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Specsavers

Specsavers
"Specsavers-winkels worden geleid door gediplomeerde opticiens en audiciens. Wij garanderen altijd een perfect afgestelde bril en glazen met de garantie dat deze perfect past en u optimaal zicht hebt."
Adres: De Promesse 7 , Lelystad 8232 VX, NL
Telefoonnummer: 0320 412 556
Stad: Lelystad
Route: De Promesse 7
Postcode: 8232 VX


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-20:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: Opticien Lelystad, Specsavers afspraak wijzigen, Specsavers brillen, Specsavers audicien, Specsavers Groningen, Specsavers Zwolle, Specsavers Amsterdam, Specsavers Rotterdam
Recensies
Klantvriendelijk en men heeft de tijd genomen. Niet tevreden over de varifocale glazen na de uitgebreide ogentest. Zie een stuk scherper veraf zonder bril dan met. Lezen gaat redelijk maar pak nog graag m’n oude defecte bril hiervoor. Beetje spijt heb ik wel.
Binnen de praktijk hartstikke goed en snel geholpen iedere keer. Wou telefonisch mijn keuze in contactlenzen bestellen en na tien minuten een vaag gesprek met iemand die mij niet leek te willen helpen het maar opgegeven. Alle informatie die ik vroeg wou zij enkel in de praktijk geven, ondanks dat deze allemaal bestelbaar en in te zien is op de website. Erg jammer dat individuele het voor de rest verpesten. Geen idee wat haar issue was.
Erg vriendelijke en prettige , vakkundige service . Niks lijkt teveel te zijn . Ik ben onder de indruk .
Bij de eerste afspraak dachten ze goed met me mee en zijn erg behulpzaam. Ik kreeg ook daglenzen zodat ik gemakkelijker een nieuwe bril kon uitzoeken, gezien dat moeilijk is met mijn sterkte. Top service. Ik ben daarna wel verkeerd geïnformeerd op welke dag ik de bril kon ophalen en ben toen voor niks gekomen en werd daarna niet heel vriendelijk geholpen.
Waardeloos! Slechte service! De coating van mijn brillenglazen binnen 4 maanden zwaar beschadigd. Mocht ik met 50% korting een nieuwe bril kopen. Voor de volgende 4 maanden? Zodat ik 3 brillen per jaar moet aanschaffen? Het gaat hier om een "reserve bril" dus voor "er bij" morgens vroeg en avonds laat Ik draag contactlenzen. En heb al jaren een reserve bril Maar nooit eerder dit probleem gehad!
Je wordt totaal niet serieus genomen door het personeel. Ik ben 17 en wilde nieuwe brillen halen. Nou kreeg bij elke blik die ze gaven dat ik niet werd serieus genomen. Om het nog even erger te maken krijg ik de opmerking dat hij mij veel jonger had geschat. Toen werd gezegd dat ik een andere dag met mijn moeder moet terug komen en dat ze de uitgekozen brillen zouden achterhouden. Dan komen we daar en zijn de brillen niet achter gehouden en moet je weer helemaal zoeken. Bij het maken van een nieuwe prijsberekening lieten ze mijn hun nieuwe glazen testen die minder vingerafdrukken gaven. Ik besloot ze niet te nemen omdat ze er evenveel vingerafdrukken lagen. Toen kwam de opmerking dat het door mijn vette vinger kwam. Dan komt zich een collega ermee bemoeien die nog even wilde zeggen dat het raar was dat ik die glazen niet nam aangezien ze heel goed werken, nou niet dus. En het grappige van het verhaal is dat mijn moeder die dag voor spekkenbonen mee was aangezien ze helemaal geen handtekening moest zetten of verhaal moest aanhoren. Al met al heel klantonvriendelijk daar.
Op zich netjes behandeld alleen de baas zelf Paul die weet niet hoe hij met mensen om moet gaan . Erg onbeschoft en opdringerig . Hij mag blij zijn met super personeel anders denk ik dat hij snel zijn zaak had kunnen sluiten .
Keus van één uit vele aanbieders van brillen. Prettig geholpen, vriendelijk en behulpzaam personeel. Bij actie 'tweede bril gratis' is het prettig dat je ook één bril kunt krijgen, maar dan met korting. Als je geen behoefte hebt aan twee brillen.
Specsavers is een wat moeilijke formule. Je moet kiezen uit de voorhanden zijnde monturen, hetgeen logisch is. Echter ben je gehouden aan het model van de glazen zoals die aangeboden worden. Zeker is het bij een zgn. glasbril vreemd dat het niet mogelijk is zelf een glasmodel te kiezen. Als klant komt het ook vreemd over, dat bij een gemaakt foutje, bijv. met een glas, er een geheel nieuwe bril gemaakt wordt en de oude gewoon wordt weggegooid.
Vriendelijk personeel,nemen de tijd ,eerlijk als het niet staat.na tig keer passen,eindelijk mijn bril uigekozen. Voor de helft van de orginele prijs inc glazen.dank je wel specssavers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid