facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Special Automotive

Info

Naast het hebben van een autopoetsbedrijf en een autotransport service zijn wij per 01-01-2020 ook van start gegaan met de verkoop van jong gebruikte occasions.
Onder de Naam Special automotive.

Adres: Bennebroekerweg 860, 2136 NG Zwaanshoek, Nederland, 2136 NG Haarlemmermeer
Telefoonnummer: +31235841204
Stad: Haarlemmermeer
Route: Bennebroekerweg 860, 2136 NG Zwaanshoek, Nederland
Postcode: 2136 NG


Recensies
Bij Special Automotive heb ik een maand geleden mijn Toyota Aygo gekocht. Mijn ervaring en de communicatie met dit bedrijf is super! Eerst een afspraak gemaakt om een proefrit te maken, de auto stond gereed toen wij aankwamen. Geduldige en vriendelijke eigenaar die duidelijke uitleg gaf over de auto, verstand van zaken heeft, de tijd voor je nam en vertelde wat zij betekenen voor mij na het kopen van de auto. Als extra service werd de auto aan huis vanaf Zwaanshoek naar Limburg geleverd!! Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe auto en uiteraard ook over de service die Danny levert. Super! Kan dit bedrijf zeker aanraden!!!
Bij Special Autmotive hebben wij onze nieuwe Ford Fiesta gekocht. Wij zijn erg te spreken over het verloop van de aankoop. De auto is uit service bij ons thuis voor de deur afgeleverd en tenaamgesteld. Wij kunnen Special Automotive zeker aanbevelen! Fam. Verburgt.
Pas geleden hier mijn Ford Fiesta uit 2015 gekocht. Ik ben erg tevreden over het verloop van de aankoop. Je merkt duidelijk dat de verkoper weet waar hij het over heeft en je zo goed mogelijk begeleid bij de aankoop. Hartstikke bedankt en goede zaken verder!
Ruim twee maanden geleden en super nette Volkswagen Polo gekocht. Wij zijn super goed geholpen door Danny, en hij heeft ons heel goed begeleid met het kopen van onze auto. De auto zag er van binnen en buiten super netjes uit.
Prima bedrijf! Ik heb hier mijn Peugeot 208 uit 2015 mogen kopen. Van de bezichtiging tot en met de aankoop was alles goed geregeld ik ga vol vertrouwen de weg op. Special Automotive zal ik zeker aanraden!
Ik heb een zeer goede ervaring met dit autobedrijf! Recent mijn eerste auto aangeschaft bij dit bedrijf, een Hyundai i20 uit 2017. Bij aankomst was de auto gereed om een testritje te maken. Medewerker was open en eerlijk, ik heb een duidelijke uitleg gekregen van de medewerker over de auto, en wat zij kunnen betekenen voor mij ná aanschaf van deze auto. Er werd tijd voor mij genomen en met mij meegedacht. Alles werd geregeld voor vertrek o.a afsluiting verzekering. Ik raad dit bedrijf zeker aan voor de aanschaf van een auto!
Ik ben erg blij met de seat leon die ik heb gekocht daar, hele goede auto, en ben erg goed geholpen. Goede deal kunnen maken waar we allebei tevreden mee zijn. Vriendelijke en aardige eigenaar met verstand van zaken. Kan het bedrijf zeker aanraden!
Top Service! Bij aankomst was de auto gereed om een rondje mee te rijden. De auto was super schoon! Goed gesprek gehad met eigenaar en uiteindelijke een mooie deal kunnen sluiten! De polo was in topprestatie! Wij zijn van begin tot eind goed geholpen en uitstekende communicatie!
ik heb hier mijn Peugeot 208 gekocht , mooie auto en rijd fantastisch zeer klantvriendelijk bedrijf en je kan zelfs na werktijden langskomen . voor de volgende auto kom ik hier terug
Ben de trotse eigenaar van een hele mooie opel corsa dankzij Special Automotive. Super geholpen en ben met een goed gevoel de weg op gegaan. Ik raad Special Automotive zeker aan.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Special Automotive.

Haarlemmermeer auto's

openingstijden, locatie, vervoer. Bennebroekerweg 860, 2136 NG Zwaanshoek, Nederland haarlemmermeer autodealer kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Special Automotive adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Special Automotive. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Special Automotive delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
L-FA L-FA 6 km We hadden via Social Deal een kamer geboekt, we kregen kamer 3 op de begane grond. He...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid