facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speciaalzaak M Hilboezen Poelier & Kaasboer

Speciaalzaak M Hilboezen Poelier & Kaasboer

Info

Poelier & Kaasboer M Hilboezen biedt u een ruim assortiment aan gevogelte, wild en zuivelproducten. Ook kunt u bij ons terecht voor relatiegeschenken.

Geschiedenis

Onze winkel is opgericht in 1974 en telt inmiddels 3 generaties. Jappie Hilboezen is samen met zijn vrouw begonnen, waarna Metske en Dorrie de zaak hebben over genomen.

Tegenwoordig staan Dorrie, Jacob en Richtje aan het roer en zijn we gespecialiseerd in kip, kaas, noten, zuidvruchten en geschenkverpakkingen. Het kalkoen- en wildseizoen is weer begonnen, dus zult u naarmate de kou over het land trekt steeds meer van dit soort producten in de vitrine aantreffen. Ook zijn we bezig om ons zuivelassortiment en geschenkverpakkingen uit te breiden zodat we kunnen blijven variëren en vernieuwen!
Tevens staat er in januari een kleine verbouwing gepland waarin de authentieke sfeer behouden blijft, maar we toch het een en ander willen vernieuwen.

Kortom we nodigen u graag uit in onze winkel aan de Voorstraat in het hartje van Kollum!

Adres: Oosterdiepswal 1, 9291CJ Kollum
Telefoonnummer: 0511-452174
Stad: Kollum
Route: Oosterdiepswal 1
Postcode: 9291CJ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Hilboezen facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van der Veen Kaas uit Kollum Van der Veen Kaas uit Kollum 501 meter Sinds kort halen we elke zaterdag noten bij vd veen noten op de markt in leens, perfe...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid