facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor speciaal4kids.nl

speciaal4kids.nl

Info

Speciaal4kids.nl is een webshop met houten en educatief speelgoed van hoge kwaliteit. Daarnaast hebben wij ook een prachtige collectie poppen.

Geschiedenis

In onze webshop verkopen wij degelijk speelgoed wat lang mee gaat.
Bij het samenstellen van onze collectie letten wij vooral op speelbaarheid, afwerking, de gebruikte kleuren en laksoorten.
Daarnaast hebben een prachtige poppencollectie en zijn wij gespecialiseerd in de poppen van de merken Adora en Our Generation.

Regelmatig worden er nieuwe, verrassende producten toegevoegd.
Neem dus af en toe een kijkje in onze webshop.



"Speelgoed webshop Snel geleverd eigen voorraad webshop keurmerk scherpe prijzen"
Adres: Sterkenburg 109, 2402 RG Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 0172-785499
Stad: Alphen aan den Rijn
Route: Sterkenburg 109
Postcode: 2402 RG



op zoek naar gerelateerd: Grondbox kunststof, Grondbox met mat, Playpen grondbox, Zwarte grondbox
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Speelgoed voor groothandelsprijzen Speelgoed voor groothandelsprijzen 590 meter Dropshippingcentrale.nl levert uitsluitend originele speelgoed merken nieuw in de ve...
Traktatiepret Traktatiepret 2 km Goede service, bestelling netjes en ruim op tijd geleverd.
Kidsspel Kidsspel 2 km +++ Bestelling online gedaan maar daar ging iets mis. Direct naar hen gemaild. De mai...
Goshi Goshi 2 km Het is een super leuk origineel winkeltje ze hebben elke week nieuwe spulletjes en ac...
Intertoys Alphen aan den Rijn & Boskoop Intertoys Alphen aan den Rijn & Boskoop 2 km De leukste en gezelligste speelgoedwinkels van Alphen aan den Rijn en Boskoop. Alphen...
Kiek kinderlifestyle Kiek kinderlifestyle 3 km Kiek is echt een hele leuke winkel. Ik koop hier graag voor mijn eigen kinderen. Leuk...
Rbc Kits Rbc Kits 4 km Keuze uit diverse modelvliegtuigen van verschillende afmetingen. Ook de juiste plaats...
Recensies
Als ik nog minder als 1 ster kon geven dat deed ik dat. Belachelijke service, mensen in het zak zetten noem ik dit! Een speelmat besteld voor mijn zoontje, snelle levering maar speelmat is vuil. Wil het retourneren en kost mij €16euro. De helft van mijn aankoopbedrag Ik neem contact op met de klantendienst maar zei vergoeden de kosten alleen bij het leveren van een verkeerd product! Aan de telefoon werd mij gezegd ´mevrouw, je hebt ontvangen wat je besteld hebt.´ JAA MENEER KLOPT MAAR HAD GRAAG EEN PROPER PROUCT GEHAD !!! Ik raad het Niemand aan om hier te bestellen, je vind ook alles op een ander!!!!
Mooie brandweerauto besteld voor verjaardag van onze zoon met bijpassende poppetjes. Deze waren helaas niet meer op voorraad en er is ons toen een alternatief geboden maar dit was niet helemaal naar onze smaak. Poppetjes konden dus nog worden nageleverd. Speciaal4kids vond dat een brandweerauto zonder poppetje niet kon worden geleverd voor een verjaardag en een heeft ons toen kosteloos nog poppetjes meegeleverd. De origineel bestelde poppetjes worden ook nog nageleverd. Top service dus en een tevreden klant!
Snelle levering, heel prettig. Maar wat jammer is: het theeserviesje wat je besteld uit de gouden boekjes is gewoon een ding van de Albert Heijn!
Mooi speelgoed voor jong en oud!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid