facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spazio Vital Massage & Beauty

Spazio Vital Massage & Beauty

Info

Bij Spazio Vital u kunt genieten van een luxe verzorging in een omgeving waar u zich thuis voelt.
Rust, sfeer en kwaliteit is ons uitgangspunt!
Wij maken t



"Wij heten u van harte welkom in onze vernieuwde salon aan de Burgemeester de Bruïnelaan 50 A in Zwijndrecht. Na jarenlange ervaring kunt u wel zeggen dat Vital Massagesalon zich heeft bewezen de afgelopen jaren. In onze nieuwe salon vind u 5 kamers en is vanaf heden ook duo-massage mogelijk!Wij stemmen de massage af op uw behoeften. Waar de pijn is, gaan wij gericht aan de slag. Middels verschillende massagetechnieken brengen wij onze klanten weer in topconditie.Onze enthousiaste dames staan voor u klaar. Zien we u binnenkort?"
Adres: De Ooijevaar 8, 1606 DL Venhuizen
Telefoonnummer: 06 24891525
Stad: Venhuizen
Route: De Ooijevaar 8
Postcode: 1606 DL


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 11:00 - 18:00
Zondag: 11:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Salon Tismooi Salon Tismooi 2 km Bij Stephanie wordt je goed behandeld en erg professioneel. Daarnaast is ze ook nog e...
Recensies
Vandaag voor de eerste keer hier een rug-, schouder- en nekmassage gehad en ik zou het zeker aanbevelen. Direct na de massage was er bij mij een wereld van verschil merkbaar, direct weer een afspraak gemaakt om het maandelijks bij te houden. Naast dat de massage natuurlijk heerlijk is, is het ook gewoon noodzaak om dit bij te houden. Met de rugklachten kan ik anders niet fatsoenlijk functioneren in het dagelijks leven. Met mijn werk vraag ik veel van mijn rug, mijn rug heeft daarom onderhoud nodig
Ik kom al een aantal maanden hier voor mijn nek en schouders en rug. Heb veel stress en hierdoor veel klachten. Maar zodra ik bij Andrea kom voel ik mij vaak herboren als ik naar buiten ga .Zij is zo goed in de massages die ze heeft. Tijdens de massage probeer ik echt te ontspannen en even mijn moment van rust meteen te pakken.she is the best.
Kom er elke 2 weken voor een sportmassage van 60 minuten. Tot op heden geen betere massage salon gevonden, en ben er al heel wat af gegaan. Zeker een aanrader hier!
Vandaag een nek, schouder en rug massage gehad. Merkte gelijk verbetering. Alles zag er netjes en schoon uit, vriendelijk personeel. En ben goed onder handen genomen, stevige knopen nek/schouder zijn aangepakt, heb gelijk minder last. Super
Aanrader!!! Duo massage gehad met mijn man vandaag en het was top. Ontzettend aardige dames, heerlijke massage, oog voor details zoals rustige muziek, warme kamer, warme handdoeken over je lichaam etc. Het klopte allemaal. Wij komen zeker nog een keer terug!
Vandaag voor het eerst een koppelmassage gehad. We hebben heerlijk genoten. Er werken vriendelijke vrouwen met kennis van zaken. Ik kom er graag een keer terug.
Heerlijk stevige massage en ook nog eens om de hoek.. heb geen fotos gemaakt zoals je zult begrijpen
Fantastische ervaring! Hele lieve, vriendelijke dames met gouden handen, waarbij je je direct op je gemak voelt. Bij binnenkomst is de sfeer direct relaxed, waardoor je gelijk tot rust komt. Echt een aanrader!
Elke maand een heerlijke massage door Andrea. Echt super zo kom ik de maand weer door.
Mijn eerste keer bij hun voor een relaxmassage, maar het was zeker de moeite waard. Gelijk een nieuwe afspraak gemaakt.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Spazio Vital Massage & Beauty met het openbaar vervoer


Venhuizen, Tuinstraat 290 meter
412
612
Venhuizen, Tuinstraat 340 meter
412

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid