facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SPAWellness

SPAWellness
"Mediterraans genieten bij SpaWeesp!Een dagje sauna bij SpaWeesp moet een feestje voor jezelf zijn waarbij je jezelf mag verwennen. Naast het onbeperkt gebruik maken van al onze faciliteiten, hebben we vele heerlijke gerechten op de menukaart staan. Profiteer van leuke arrangementen en maak jouw dag bij SpaWeesp extra speciaal!"
Adres: Basisweg 1 , Weesp 1383 NC, NL
Telefoonnummer: 0294 430 061
Stad: Weesp
Route: Basisweg 1
Postcode: 1383 NC



op zoek naar gerelateerd: spa wellness sneek, spa wellness sneek prijzen, spawellness weesp, spa wellness peize, spawellness lomm, spa wellness sneek prijslijst, spa wellness sneek openingstijden, spa wellness lomm korting
Recensies
Het was weer lekker bij SpaWeesp. Met voldoende sauna’s en bubbelbaden kan je er lekker tot rust komen. Heb alleen het gevoel dat er geen maximum op het aantal bezoekers zit want op enig moment wordt het wel wat druk. De opgieting was wel fantastisch. Lekkere geuren en ging hij speels met de groep om wat het heel leuk en informeel maakte. Als er weekend toeslag betaald moet worden verwacht ik ook dat er voldoende mensen in dienst zijn. Nu was er kennelijk niemand om de toko schoon te houden dus zag je aan het eind van de middag de plukken stof liggen. Bij weggaan kregen we nog kortingsvouchers voor de volgende keer. Omdat we er vaker komen blijven we dan ook zeker komen maar gaan ook weer eens bij een andere sauna kijken en ervaren. Oh ja ik plaats graag foto’s bij mijn recensie maar tja een sauna hè
Sauna’s zijn prima , veelzijdig en schoon. Maar de horeca , daar gaat t echt gigantisch mis. Ongemotiveerd personeel , lang wachten tot er uberhaupt gevraagd wordt of ze iets voor je kunnen doen. Echt 6x ruk. Dit was de 2 e keer dat we naar deze sauna waren , 1e keer ook in de horecagelegenheid geen goede service , vandaag weer , en als je daar na afloop bij afrekenen bij de balie iets van zegt wordt er doodleuk geantwoord: dat horen we al de hele dag. Laatste keer dat we hier zijn geweest. De charme van een dagje sauna is ook “gezellig” koffie & lunchen , maar dat is niet hoe het hier werkt
Het is matig tot voldoende. Ik ben er nu 4x geweest, maar het is niet te vergelijken met andere spa. Het is veel te druk en er zijn weinig faciliteiten. De stoomsauna werkt niet goed, de warmte is er alleen als je staat. Weinig sauna’s en weinig ruimte. Restaurant is onbeleefd. Je mag niks en voor alle normale dingen moet je bijbetalen zoals slagroom op een desert. Je mag niks drinken in de rust ruimte. Afgelopen woensdag weer geweest tijdens de stormdag, 2 dingen waren dicht: caladarium en stoomcabine. Elke keer zeg ik niet meer, maar deze is zo dichtbij - dan toch weer teleurgesteld.
Opzich een fijne sauna maar toch zullen wij niet snel terug komen. Voor ons de eerste keer maar bij de balie kregen wij geen uitleg waar we alles konden vinden of een plattegrond. Bij veel saunas hangt een geur dispenser maar die was overal leeg. De opgieting werd afgeraffeld. 2 rondes Net aan 10 min omdat het zo warm was maar de sauna meester die de opgieting er voor gaf had wel een opgieting die langer duurde met 3 rondes veel personeelsleden in het restaurant spraken geen Nederlands waardoor de bestelling niet helemaal goed over kwam. De Shampoo dispenserdeaten leeg. Waar foam uit hoort te komen kwam alleen vloeistof wat overal maar toe dpetterder inclusief de oven. Wc waren echt niet goed schoon. Het was het gewoon net niet.
Vriendelijk personeel, redelijk schoon, goed eten. Email contact mag iets sneller, en 2e email antwoord hoefde al niet meer. Vervelend ook dat je niet kan bellen. Bediening in het restaurant vriendelijk, maar niet vlot. Broodje carpaccio was zeker lekker, flink broodje maar de carpaccio was te dik gesneden. Maarja, er is altijd wel iets te klagen, daar zijn we Nederlanders voor. Vaker geweest en zal zeker terugkomen.
Zeer teleurstellend. Je verwacht een relaxde omgeving maar het lijkt meer op een publiek zwembad. Veel te druk, luid, afgeladen bubbelbad, chaotische en smalle paden waarin de mensen zich ophouden bij de overvolle handdoekrekken. €3 energietoeslag is knullig maar zorg dan dat de baden en douches warm zijn en niet koud. Voor de prijs verwacht je dat je in een warm bad terecht komt maar dat was niet het geval en €20 huur voor handdoek en slippers is ook niet heel klantvriendelijk. Geeft allemaal niet, maar hier kom ik nooit meer.
De sauna zelf was opzich prima. Genoeg keus en schoon en netjes. Wel klopten de temperaturen bij de hokken niet en was het zwembadwater erg koud. Ook het eten voel ons tegen, zeker in vergelijking met de andere sauna's van deze keten.
Prima saunacomplex voor een dagje ontspanning. Ruim aanbod Finse sauna’s en met twee zwembaden ook heerlijk op een zonnige dag. Wel miste ik een warm kruidenbad of een andere variatie van een sauna en een extra of een groter bubbelbad zou ook een mooie toevoeging zijn. Er staat er nu een voor 6 personen, maar voor de vele gasten eigenlijk veelte klein. Ook zijn er erg weinig douches die constant wisselen van koud en warm water en waarvan de waterkracht ook per douchekop verschillend is. Aanvullend, in vergelijking met andere spa complexen kan Spa Weesp vooral op het gebied van horeca het een en ander verbeteren. Je wordt niet warm ontvangen en de service in het restaurant is ontzettend langzaam en onvriendelijk. De kaart is klein, met veel ongezonde opties. Het viel me vooral op dat het personeel onderling niet vriendelijk is naar elkaar en het leek wel alsof iedereen ontzettend chagrijnig was. Die sfeer straal je als horeca uit naar je klanten. Werk moet ook aangenaam en leuk zijn, misschien een idee om te investeren in samenhorigheid binnen het team? Al met al, een prima dagje voor een spa in de buurt, maar verwacht er niet teveel van.
Schone sauna, maar heel klein. Bij de balie kregen we helaas weinig info over de mogelijkheden in de sauna zoals de tijden van de opgietingen. We moesten ook een paar keer terug om een tasje en programmaboekje te halen Tijdens de lunch moesten we 1,5uur op onze drankjes wachten. Zelfs toen we de lunch op hadden, waren de drankjes er niet. Vervolgens ben ik het zelf gaan halen bij de bar waar al een rij stond met mensen die hun drankjes ook niet hadden. Mensen zaten in hun zwemkleding in het restaurant, terwijl de regel is dat je je badjas aan moet. Niemand van het personeel die er wat van zei. Meest opmerkelijke is dat ik iemand de restanten van een borrelplank van een andere tafel zag opeten. Wij waren daar toen het warm was en hadden zelf gelukkig een flesje water mee. Denk maar niet dat je die ergens tijdens de warmte kunt bijvullen, behalve in de toilet. En naar het restaurant was ook geen optie, omdat je dan weer uren mag wachten. Dus als je buiten lag, dan moest je telkens door de sauna naar de toilet je flesje bij te vullen. Toen we bij de auto kwamen, bleek dat we twee keer energietoeslag hadden betaald, omdat er een rij stond bij de balie hebben we het maar laten zitten. Kortom, kom je hier heen, de sauna’s zijn prima, verwacht geen rust, check je bon goed en neem vooral extra flesjes water me.
Leuke setting en omgeving, aardig personeel, ook na deze drukke dag, wij zaten in het deel van de avond. De opgieting was een leuke eerste ervaring. Klein detail was dat het stuc werk los liet doordat de stalen hoek schorten te lijden hebben op het vocht van bad omgeving, deze zou dan in rvs of andere type uitgevoerd moeten worden, maar verder niet direct hinderlijk. Verder zeker waard om hier terug te komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid