facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SpaWell

SpaWell

Info

SpaWell is kleinschalig, maar toch uitgestrekt wellnessresort met voldoende faciliteiten voor een hele dag ontspanning.



"Pure verwennerij voor lichaam en geest bij SpaWell in Peize!Dit prachtige resort is kleinschalig, maar toch uitgestrekt met voldoende faciliteiten voor een hele dag ontspanning. Stap binnen in de wereld van SpaWell en ervaar hoe heerlijk het is om even te ontsnappen aan de drukte van alledag! Warm je spieren op in het bubbelbad, ervaar de weldaad van de Zoutsteensauna en droom weg op een van de comfortabele fauteuils bij de open haard."
Adres: Smeerveensedijk 4, 9321 XB Peize
Telefoonnummer: 088 00 648 77
Stad: Peize
Route: Smeerveensedijk 4
Postcode: 9321 XB


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 23:00
Dinsdag: 10:00 - 23:00
Woensdag: 10:00 - 23:00
Donderdag: 10:00 - 23:00
Vrijdag: 10:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 23:00
Zondag: 10:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: spawell korting, spawell badkleding, spawell actie, spawell nl verzilveren, spawell peize korting, sauna peize korting, spawell adres, spawell menukaart
Recensies
Vond het altijd een fijne sauna, maar daar is niks meer van over. Personeel is onvriendelijk en kortaf. Met uitzondering van de bediening in het restaurant, daar erg vriendelijk geholpen!. Met name de baden zijn erg verouderd de zoutgrot is vies en roestig en het zwembad heeft schimmel in de voegen Het restaurant is oké, maar erg aan de prijs voor wat je krijgt. De grootste domper is nog wel dat de sauna tegenwoordig eerder sluit, waardoor iedereen om 22.00 uur letterlijk de sauna's uitgeveegd wordt. Gevolg: lange rij voor de douches met het oog op Corona ook iets waar je juist niet zou moeten willen lijkt me, volle kleedkamers waar je druppend van de douche staat te wachten totdat je bij je kluisje kan en een lange rij voor de balie om uit te checken. Dat we dat dan vervolgens ook nog kortaf en haastig werden geholpen was het laatste zetje om de ontspanning van een avondje sauna weer helemaal kwijt te zijn. Verbouwereerd stonden we weer buiten.. Heel jammer maar wij gaan na al die fijne jaren in Peize op zoek naar een sauna waar we ons wel welkom voelen.
Erg teleurstellende ervaring. De sauna’s wel erg fijn, maar van de 12 douche’s zeker 10 met geen warm water! Wel een energietoeslag vragen van 3 euro pp, maar geen warm water leveren. Scrup op, conditioner op, shampoo op! Bij het doorgeven hiervan een simpel antwoord..,” het is te druk en de ketels willen niet warm worden en s’ochtends vullen wij de benodigdheden bij” . Als het te druk is, wat vorige keer ook al zo was, dan vul je toch een keer extra bij. Ik hoef daar als vol betalende klant toch geen dupe van te worden!! De sauna zou om 22.30 uur sluiten, vervolgens wordt iedereen al om 22.10 uur uit het zwembad en de sauna’s gehaald. Alle mensen moeten nu koud af douchen wat tot een hoop commentaar leidt. Nee, sauna zelf natuurlijk erg ontspannend, maar de totaal ervaring bij spawell een grote teleurstelling..
Vandaag geweest, gisteren online geboekt. Understatement: het was druk. Veel en veel te veel gasten toegelaten waardoor een normaal sauna bezoek uitgesloten bleek. Dat merk je pas als je al binnen bent...te laat dus. Weggegaan en bij balie geprobeerd klacht in te dienen. Helaas...die deden alsof ze doof waren. Kortom slecht, slechter, slechtst!!
Goede sauna complex met groot zwembad half binnen en half buiten . Bij slecht of koud weer ideaal dat veel dingen binnen zijn. Restaurant met menu keuze is ook prima. Wat wel een nadeel is dat je ze niet kan bellen voor eventuele vragen. Daarvoor moet je het contact formulier of email gebruiken. Het zoutwater bad is wel aan onderhoud of her thematisering toe vind ik . De douches met grote regendouche en handdouche zijn in combinatie met de vele soorten shampoo erg goed. Dat zouden meer complexen zo moeten doen .
Nou, waar zal ik eens beginnen? Vanochtend besloten mijn vriendin en ik om gebruik te gaan maken van de 'Warme winter avond'. Voor €18,95 p.p. entree en een kop warme chocolademelk. Allereerst het online reserveren. Dat kon niet voor dezelfde dag. Bellen dan maar even, maar dat kan niet. Een telefoon opnemen en mensen te woord staat zal wel lastig zijn. Aangezien Spawell 25 minuutjes rijden is, dan maar op de gok langs. Het komt erop neer dat je hier niet op een warm welkom hoeft te rekenen. De enige warmte hier moet komen van de brand die er zo nu en dan is. Verder doet het geheel me meer denken aan een koude douche. Gastvriendelijkheid was ver te zoeken. Aanbieding niet boekbaar, geen andere oplossing of suggestie. Ja, ruim €30 p.p. alleen voor entree betalen. Meteen met piepende banden weer weg op naar de Waterlelie. Daar was het geen probleem om voor dezelfde dag nog een kortingsarrangement te reserveren. Het is dat we een keer eerder een leuk verblijf hebben gehad. Vandaar de tweede ster.
Sauna complex is goed. Het was echter veel te druk. Kledingkastje moest je samen delen, paste gewoon alle kleding/jassen/tassen/schoenen niet in. Te weinig lekkere relaxstoelen, dus aan tafeltje gezeten. Sauna's erg vol. Kortom te druk voor dit complex hierdoor enkele uren eerder weggegaan dan de bedoeling was en ergens anders gaan eten.
Mijn vriendin en ik hadden een dagentreevoucher voor de sauna en we besloten om naar Spawell te gaan. We wilden contact opnemen, aangezien er een zeer hoge toeslag gerekend wordt, echter blijkt dat ze geen telefoonnummer hebben en je enkel via een contactformulier hun kan bereiken, we kregen veel later hun reactie... Desondanks besloten we om naar de sauna toe te rijden om naar binnen te kunnen gaan. We hadden niet gereserveerd en hadden gehoopt dat ze ons konden helpen. Echter, we kwamen van de koude kermis thuis aangezien we systeemtechnisch geen gebruik konden maken van onze dagentreevoucher. Daarnaast moesten we vooraf reserveren. We werden letterlijk verwezen naar het bankje bij de balie om via internet een actie te vinden ter vervanging van de dagentreetickets die we in ons bezit hadden. Ze gingen er alles behalve coulant en klantvriendelijk mee om. Het personeel aan de balie zeiden dat we van ons probleem hun probleem maakten en dat dat niet de bedoeling was. Logischerwijs waren we teleurgesteld over de gang van zaken aangezien we al jarenlang trouwe bezoekers van Spawell zijn. Na deze nare ervaring raden we iedereen af om daar heen te gaan. Iets wat een ontspannend dagje uit in Peize had moeten worden werd een telleurstellend bezoek. We zijn nadien naar Bad Nieuweschans gegaan waar ze ons met open armen ontvingen. Niet alleen de faciliteiten zijn daar mooier/hygiënischer maar het personeel is daar ook behulpzamer.
Ik kom hier al best lang en vind het best heerlijk. Sommige dingen zijn wel verouderd en daar dient naar gekeken te worden, gaan jullie dat doen of niet? Ook was het wachten op het eten 1 uur lang voor een soepje, dit is niet leuk het maakt niet uit dat het druk is. 1 uur wachten zou nooit mogen, regel je zaken beter aub. Als laatst, kregen we kortingsbonnen voor sauna Barendrecht, ik weet niet zo goed wat ik hieraan heb, een beetje raar. Voor de rest prima.
Dit is echt een geldfabriek geworden. Overal waar ze geld voor kunnen vragen, vragen ze geld voor. Energiekosten zijn tot daaraantoe, maar ook dure wijzigingskosten met verschillende tarieven?!, geen geld terugbetalen als je duurdere dagentree betaald hebt, maar op een andere dag komt, badslippers voor 9,95..!! Echt heel erg jammer, totaal geen klantvriendelijkheid in het beleid... Hier hoef ik niet meer heen..
Woensdag eerste keer naar de sauna geweest en dit is zeker een aanrader! Enorm genoten van de verschillende soorten sauna's, baden, de opgieting en een heerlijke ontspanningsmassage. Daarnaast ook nog eens heerlijk kunnen eten en drinken. Dikke complimenten naar de keuken en bediening!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar SpaWell met het openbaar vervoer


Peize, P+R Peize 480 meter
109
4
417

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid