facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SpaSereen

SpaSereen

Info

SpaSereen - Zo puur, zo aangenaam...

Geschiedenis

SpaSereen is een nieuw spa- en wellnesscomplex in Maarssen, nabij Utrecht.

De unieke ligging, direct aan de Maarsseveense Plassen, en het prachtige complex maakt deze sauna zo bijzonder.

“Zo puur, zo aangenaam” is onze lijfspreuk, en alles is erop ingericht om van een saunabezoek een onvergetelijke gebeurtenis te maken.



"Zo puur, zo aangenaam..."
Adres: Westbroekse Binnenweg 2a, 3612 AH Tienhoven, 3612 AH Tienhoven, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 0346217222
Stad: Tienhoven
Route: Westbroekse Binnenweg 2a, 3612 AH Tienhoven
Postcode: 3612 AH


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 23:30
Dinsdag: 10:00 - 23:30
Woensdag: 10:00 - 23:30
Donderdag: 10:00 - 23:30
Vrijdag: 10:00 - 23:30
Zaterdag: 10:00 - 23:30
Zondag: 10:00 - 23:30


op zoek naar gerelateerd: spasereen badkleding, spasereen hamam, spasereen 2e gratis, spasereen avondarrangement, spasereen menukaart, spasereen experience, spasereen korting optimel, spasereen parkeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gewoon Emma Gewoon Emma 260 meter Heerlijke behandeling en super fijne producten!
Neptunus Well-being - Neptunus Massage Neptunus Well-being - Neptunus Massage 866 meter Vandaag weer laten masseren door Tijs, en het gevoel van de vorige keer werd bevestig...
Primary Health Primary Health 1 km Meer energie, uitgeruster wakker, lekkerder in je vel en een lichaam dat aansluit bij...
Li-Esthic Li-Esthic 3 km Voor een heerlijkeontspanneningsmassage. Of reiki behandeling...Ben je bij mij aan he...
Recensies
Een hele fijne, rustige en luxe sauna. De sfeer is er erg prettig. Ze hebben ieder uur een opgieting in de sauna met hele grote ramen die over het water uitkijken. Zo ontzettend mooi. Ze hebben een natuurlijk water naast de opgiet sauna waar ze de temperatuur van het water melden op het bord naast de temperatuur van het dompelbad. Op de steiger kan je lekker afkoelen van een sauna of lekker relaxen en genieten van de rust die alles uitademt daar. Er zijn veel ligbedden buiten en binnen, maar je ligt niet super dicht op elkaar. De sauna's zijn divers en voor iedere temperatuur liefhebber zijn er sauna's te vinden. Het restaurant is groot en biedt veel relax zitjes, heeft 4 grote hoekbanken rondom de open haard en meedere relax hoekjes. De menukaart is uitgebreid en erg lekker. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Deze sauna is zeker een aanrader
Gisteren een dagje naar SpaSereen geweest voor het eerst. Al een hoop sauna's gehad in NL, maar deze was zowel voor mij als voor mijn man één van de beste. Vooral de kwaliteit van het eten was echt beter dan in menig andere sauna. Wij hadden het arrangement Zen geboekt. Voor €100 p.p. heb je entree, een massage van 25 minuten, appeltaart echt de lekkerste die ik ooit heb gehad met koffie/thee en nog een maaltijdsalade naar keuze. Er werd heel makkelijk gedaan als je ipv de maaltijdsalade een hoofdgerecht wilde. Ook kregen we nog een afscheispresentje mee, dat was een zakje scrubzout. Dagjes sauna zijn nou eenmaal niet goedkoop, maar wij vonden dit een schappelijke prijs voor wat er allemaal bij zit en hebben echt de hele dag genoten van alle faciliteiten. Netjes en schoon, vriendelijk personeel. Een heerlijke lomi lomi massage gehad. Wij hebben geen klachten en komen zeker nog een keer terug!
Heerlijke spa! Een goed restaurant erbij. Heel veel verschillende soorten sauna's en baden en een prachtige omgeving. Het was wel heel erg druk waardoor we niet echt ruimte hadden in de kleedkamer en niet altijd gebruik konden maken van wat we op dat moment wilden, maar dat is het enige min puntje. Ik ben hier vaker geweest en dat is zeker niet altijd het geval. Een fijne plek en we komen zeker terug!
Vroeger een 5 maar inmiddels een 3. Een stel douches deed het niet en de douche die het wel deed zakte steeds de druk af als een ander ging douchen. Restaurant wel goede kwaliteit maar steeds kleinere porties en duur. Laatst 18 euro betaald voor 1 stokje saté met een klein bergje atjar en 1 klein kommetje frites om samen te delen. Vegan opties zijn er amper en wat er is, is fantasieloos falafel of een hele dure burger. Wel lekkere bitterballen. Sauna's verder heerlijk en ze hebben hier absoluut de beste opgietingen van de regio. Ik blijf komen maar vind de achteruitgang erg jammer.
Fantastische sauna. Hier kom je echt tot rust! Niet te druk, doen niet mee met allerlei kortingsacties, daardoor best prijzig maar aan andere kant ook ander, rustiger publiek zodat je geheel kan ontspannen zonder dat je je stoort aan bepaalde groepjes die luidruchtig zijn en meer voor de gezelligheid komen dan voor totale ontspanning. Fijne sauna, zijn hier al aantal malen geweest en hopen hier nog vaak terug te komen!
Lastig te bereiken door personeelstekort. Bij aankomst was het mij niet helemaal duidelijk dat we eigen badslippers, handoeken en badjas moesten meenemen. Het was mijn eerste bezoek aan de sauna. De vrouw bij de receptie reageerde verontwaardigd dat we deze niet hadden en zei met een beschamende toon dat we die wel konden lenen. Klantvriendelijkheid kan daar wel wat beter. Verder een zeer fijne ervaring gehad en genoten van de faciliteiten!
Voor de 2e keer bij SpaSereen geweest. Wat een heerlijke sauna. Zo lekker aan het meer, opgietingen waar je niet voor hoeft te reserveren en waarvan er eentje echt topsport was! Een normale menukaart en vriendelijk personeel. Je bent echt ontspannen uit! Tot snel weer.
Deze sauna is voor mij van een eerdere 5 naar een 2 gegaan. Te druk overal wordt luid gepraat en het was ook niet schoon. Dit had te maken met personeelstekort werd aangegeven maar misschien dan ook minder reserveringen aannemen als er minder personeel is. Er is maar 1 doucheruimte die tevens ook scrubruimte is tegenwoordig, wat veel en veel te vol was. Erg jammer want vroeger was deze sauna de allerbeste.
Mooi opgezette spa, met ieder uur een opgieting in de buitensauna, een kruidenbad, een koude neveldouche, stoombad, lavendelsauna en een aantal standaardsauna's met verschillende temperaturen. Het eten is lekker, al moet je wel wat langer wachten voordat je bediend wordt. Nette behandelruimtes en vriendelijk personeel. De scrubruimte was dicht, zout was bij de gewone douches te vinden.
Heerlijke sauna, service goed & echt vriendelijk, veel afwisseling en mooi buiten! Éen groot minpunt: Parking 2 ligt idioot vrouwonvriendelijk: donker, bosjes, afgelegen. Kan echt niet! Waarom niet P 1 ‘woman-only’ parking maken? Dat zou pas service zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid