facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spartan Krav Maga

Info

Krav Maga Zelfverdedigingslessen voor heren, dames en kinderen



"Zelfverdedigingstrainingen voor mannen, vrouwen, tieners en kinderen. Voel jezelf fitter, sterker, weerbaarder en veiliger! Ervaar zelf wat onze trainingen voor jou kunnen betekenen door je in te schrijven voor een gratis proeftraining!"
Adres: Strabrecht 14, 5591BP Heeze
Telefoonnummer: +31615491988
Stad: Heeze
Route: Strabrecht 14
Postcode: 5591BP


Recensies
Ik heb veel geleerd tijdens de trainingen. Ze worden op een leuke manier gegeven en alles wordt duidelijk uitgelegd.
Erg leuke en goede trainingen. Goede uitleg van Marc, veel voorbeelden en varianten geen moeite te veel om het er goed in te stampen, maar ook genoeg tijd voor een lolletje. Hij weet het onderste uit de kan te halen, zodat je na een training geen pap meer kunt zeggen. Een aanrader!
Marc heb ik leren kennen als een zeer toegewijde, kundige Krav Maga-docent. Hij weet zijn studenten te motiveren en neemt echt de tijd om je de details van technieken bij te brengen. Als je niet bang bent voor een stootje en een bijzonder verdedigingssysteem wilt leren, raad ik je aan eens een les mee te trainen. Je conditie verbetert snel en de mindset die je aangeleerd krijgt is ook waardevol in meer alledaagse situaties.
Hele leuke lessen gehad bij de Women Only. Leuk clubje vrouwen waar de lessen erg nuttig waren. Serieus maar ook altijd tijd voor een lolletje.
Sinds de zomer sport onze dochter hier. Bevalt ontzettend goed! Leuke lessen geschikt voor de leeftijdsgroep. Ook goed voor het zelfvertrouwen!!! Zeker een aanrader!
Zeer professionele begeleiding, fijne sfeer.
Goede uitleg, fijne sfeer. Respect voor iedereen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid