facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sparta-Feyenoord

Info

Sparta-Feyenoord: twee grote namen uit de Nederlandse honkbalgeschiedenis verenigd in één club! >>> "Sparta-Feyenoord draag je altijd bij je"

Geschiedenis

Sparta-Feyenoord is een honk- en softbalvereniging uit Rotterdam Zuid die op topsport niveau honkbal speelt met daarnaast een grote breedtesportafdeling. Veel talenten in de regio kiezen ervoor om bij Sparta-Fyeenoord opgeleid te worden tot betere honk- of softballer. Daarnaast vinden veel spelers en speelsters het gewoon leuk om te doen.

Sparta-Feyenoord ziet het als haar taak om naast het sporten ook een maatschappelijke en sociale functie te vervullen in de hedendaagse samenleving. Want goede sport is een ideaal middel tegen een groot aantal maatschappelijke problemen. Sporten is gezond, houdt jeugd van de straat, leert jong en oud om teleurstellingen te verwerken, de tegenstander als je naaste te respecteren, bevordert integratie van Nieuwe Nederlanders en ga zo maar door. Daarnaast vindt Sparta-Feyenoord dat sport mogelijk moet zijn voor iedereen. Een goede vereniging presteert niet alleen goed in de competitie, maar boekt ook op sociaal terrein overwinningen.

Adres: Edo Bergsmaweg 10, 3077 PX Rotterdam
Telefoonnummer: 010-4790483
Stad: Rotterdam
Route: Edo Bergsmaweg 10
Postcode: 3077 PX



op zoek naar gerelateerd: Sparta - Feyenoord 2021, Sparta Rotterdam, Feyenoord - Sparta 2022, feyenoord - sparta uitslagen, Feyenoord Sparta 2020, Feyenoord - Sparta 2019, Feyenoord - Sparta vandaag, sparta feyenoord 0-7
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid