facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sparks Online

Sparks Online

Info

Importeur/groothandel en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige accessoires en vervangingsonderdelen voor motoren

Geschiedenis

Fabrikant van Hel remleidingen en importeur van Rizoma accessoires, Fabbri kuipruiten en windschermen, Brembo remblokken, Bodis uitlaten, Bitubo vering, Lightech accessoires, Ermax kuipdelen, Lightech carbon, DC Afam kettingkits en Eurol smeermiddlen



"Dé fabrikant van Hel Performance remleidingen voor motorfietsen in Nederland.Importeur van Rizoma, Hel, Fabbri, Bodis en dealer van Brembo, Puig, Hepco & Becker en heel veel onderhoud- en slijtage onderdelen."
Adres: Kelvinweg 12b, 6101 WT Echt
Telefoonnummer: 0475-400505
Stad: Echt
Route: Kelvinweg 12b
Postcode: 6101 WT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Online motorshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Motoport Echt Motoport Echt 352 meter Vorige week een motor gehuurd. Zeer goede en complete prijs vooraf doorgekregen. De g...
Loek Bodelier Motorcycles Loek Bodelier Motorcycles 472 meter Super goede en snelle service. Zeer klantvriendelijk. Echte vakman.
Recensies
Top winkel! Een van de enigste winkels dat brembo remschijven had voor mijn moto, en nog een van de goedkoopste. Snelle levering en zeer verzorgd verpakt!
Artikel besteld, ik had mij vergist, bleek verkeerde maat te zijn. Werd zonder problemen gecorrigeerd en naar mij toe verzonden. Top service!
Top bedrijf, absolute aanrader. Hepco & Becker koffers met bow systeem besteld. Voor alle zekerheid nog eens gebeld met Sparks Online of ik alles correct heb ingevuld op hun website en of het past op mijn Triumph Tiger. Zeer vriendelijk geholpen door een dame en volgens haar past alles, dus bestellen maar. Snelle levertijd, mooi ingepakt en de prijs van koffers en bowsysteem een stuk goedkoper dan de concurrentie.
Top bedrijf en absoluut een super service. Eerder had ik na een half jaar dat mijn stalen remleidingen gevlekt raakte, de ommanteling werd bruin van kleur op groene leidingen. De omvlochten leidingen waren fabriek af niet helemaal in orde, ik heb direct nieuwe toegestuurd gekregen. Later waren de remleiding kitjes voor mijn motor net niet helemaal van juiste lengte, er zit veel verschil in modellen van mijn Ducati Monster bouwjaar. ik heb ze direct terug mogen sturen en ze werden zonder problemen op de juiste aangegeven maat opnieuw gesneden.
Een windscherm voor mijn Tenere 660z besteld bij sparks. Super snel verzonden en mogen ontvangen via postnl.
Super service!!! Ik wilde remleidingen bestellen, daarvoor wilde ik graag weten of de kleuren een beetje matchte met mijn motorfiets. Daarom zou ik graag een sample willen van een kleur, dus ik mailen of dat kon. Nou dat kon geregeld worden!
Echte service uit Echt. Na bestelling werd ik benaderd of het wel de goede remblokken waren die ik had besteld. Idd ik had een verkeerde keuze gemaakt. Maar er werd niet moeilijk gedaan en ik kreeg andere typen toegestuurd zonder bij te hoeven betalen. minimaal verschil, maar toch. Ontvang ik een pakketje vandaag met de spullen en een paar heerlijke paaseitjes! Topwerk van sparks. Karin is medewerkster van de maand in april.
Mooie remleidingen van HEL. Goede prijs/kwaliteit verhouding en er wordt goede service met persoonlijk contact geleverd door Sparks. Was zelf niet helemaal tevreden met een bepaalde lengte van een leiding maar na kort overleg werd dit snel en kosteloos aangepast, uitstekende service!
Top service! Al een aantal keer remleidingen op maat besteld en altijd tip top in orde. En snelle levering! Zeker een aanrader.
Bij Sparks Online had ik Hel remleidingen besteld als vervanging voor mijn oude en lekke remleidingen van mijn BWM R1150GS. Op voorhand telefonisch contact gezocht met Sparks Online en daarbij vriendelijk en informatief te woord gestaan. Het advies was om de oude remleidingen op te sturen. Met een zogenaamd Brievenbuspakket van PostNL gaat dit snel en goedkoop. Op de 1e dag in de middag verzonden en op de 3e dag de oude en nieuwe remleidingen terug ontvangen. De nieuwe remleidingen zagen er perfect uit maar helaas was door een vergissing een remleiding te kort. Hierover contact gehad met Sparks Online en vervolgens de oude en nieuwe remleiding opgestuurd. Wederom op de 3e dag de nieuwe remleiding terug mogen ontvangen. Bij het daarna verder afmonteren van de remleidingen kwam ik echter niet goed uit met de remleiding naar de linker remklauw. De oude remleiding was in een rare S-bocht gelegd die achteraf gezien overbodig was. Opnieuw contact gezocht met Sparks Online en wederom de oude en nieuwe remleiding opgestuurd. Ook deze keer weer snel de aangepaste remleiding terug gehad waarna het geheel verder kon worden afgemonteerd. Alhoewel een en ander verkeerd is gegaan heeft Sparks Online geen moeite gespaard om tot een goed en bevredigend resultaat te komen. Tevens ben ik telkensmaal vriendelijk en correct behandeld. Toen de vergissing deels mijn verantwoording was is Sparks Online mij met een goede oplossing tegemoet gekomen. Ik ben dan ook zeer tevreden over dit bedrijf en raad Sparks Online aan bij iedereen die op zoek is naar nieuwe remleidingen. Mijn ervaring met de Hel remleidingen is dat deze leiding wat veerkrachtiger is bij het afmonteren in tegenstelling tot oude 'rubberen' remleidingen. De leidingen en banjo's zien er keurig uit en het aangrijpen van de remmen is veel directer geworden. Dit in tegenstelling tot de oude remleidingen waarbij het aangrijpen van de remmen erg 'sponzig' was. In het begin was dat even wennen maar het remt veel en veel prettiger. Alleen al wat het aangrijpen betreft zijn de Hel remleidingen een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid