facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sparklynn

Info

Sparklynn staat voor stralen, op jouw manier. De dingen doen waar je echt blij van wordt. Mijn Hatha Yoga lessen staan in het teken van vrolijkheid, eenvoud & persoonlijkheid. Alles op een zo puur en duurzaam mogelijke manier!

Adres:
Telefoonnummer: +31628727646
Stad: Alkmaar



op zoek naar gerelateerd: Lynn de Jongh
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
In Fiore I Yoga In Fiore I Yoga 523 meter Sinds 1.5 jaar volg ik pilateslessen bij Yoga&Co. Ik loop ook regelmatig hard en ...
Bewussst Bewussst 636 meter Heerlijk ontspannen yoga. Super lieve docente die zelf ook erg relaxt is
Studio 8 Yoga & Pilates Studio 8 Yoga & Pilates 798 meter Vertaald door Google Ik maak al iets meer dan 2 jaar deel uit van de Studio 8-familie...
Angel Yoga Alkmaar Angel Yoga Alkmaar 1 km Verschillende yogalessen te volgen: www.angelyoga-alkmaar.nl
BeYou BeYou 1 km Ik ben gecertificeerd yogadocent en trainer en coach in communicatie, mindfulness en ...
YOGA&CO YOGA&CO 2 km YOGA&CO
YogaLara YogaLara 2 km Anonieme review: Een yin-yogales bij Lara voelt elke maandagavond voor mij als een ca...
PUUR voor Lichaam en Geest Alkmaar PUUR voor Lichaam en Geest Alkmaar 3 km Prachtige ruimte, goed bereikbaar, heerlijke lessen en goede docenten.
Victorie Plaza Yoga Victorie Plaza Yoga 3 km Het modernste yogacentrum in Alkmaar biedt naast yoga ook de primeur hot yoga. Feeste...
YogaOmkar YogaOmkar 4 km De Yogalessen zijn voor mij een hele fijne manier om na de drukte van het werk en lev...
Recensies
Lynn heeft een heel fijne stem en manier van les geven. De lessen zijn heel divers en er wordt altijd goed aandacht besteed aan de verschillende houdingen en flow van de les. Ik raad zeker aan, beginnend of gevorderd, eens een lesje te volgen. Ook in deze coronatijd heeft zij voldoende opties!
Je ervaart een heerlijke ochtend. Het is zó lekker, fantastische ontvangst, heerlijke yogasessies, interessante informatie over ethische olieën en een smakelijke vegan lunch! Allemaal lieve en leuke mensen, je voelt je welkom en herboren. Een echte aanrader!
Hele fijne yogales ervaren bij Sparklynn! Lynn geeft haar lessen met passie, liefde, aandacht en een grote dosis vrolijkheid. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een goede yogadocente!
Een heerlijke ochtend gehad met Lynn op het strand van Bergen aan Zee. Er is geen betere manier om je weekend te beginnen. Ik kom zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid