facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spareribs Line Eetcafe De Premiere

Adres: Jol 3709 , Lelystad 8243 HP, NL
Telefoonnummer: 0320 249 985
Stad: Lelystad
Route: Jol 3709
Postcode: 8243 HP



op zoek naar gerelateerd: beste spareribs lelystad, spareribslijn lelystad, spareribs express lelystad, restaurant lelystad, goed spareribs restaurant, spareribs store lelystad, spareribs lijn, spareribs haarlem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vier Engelen Vier Engelen 2 km Zo door de jaren heen hier wel vaker gegeten maar elke keer zij we toch weer teleurge...
't Getij 't Getij 2 km Lelystad ziekenhuis waren we op bezoek geweest. Dat we wilden een luchtje scheppen en...
Applaus Applaus 2 km Restaurant Applaus is geheel vernieuwd, en in deze beoordeling zal ik nagaan of het o...
Eetcafé Fullhouse Eetcafé Fullhouse 2 km Super kwaliteit eten, gezellige sfeer en super prijs kwaliteit verhouding. Altijd afg...
Gouden Huis Lelystad Gouden Huis Lelystad 3 km De afhaal Babi pangang niet te eten! Grote, grove én taaie brokken met een afgrijseli...
BijdeBuren BijdeBuren 5 km
Haje Haje 9 km
Recensies
Na anderhalf uur moeten wachten op het eten terwijl de zaak om de hoek zit krijgen wij alles koud aan dus zelf even moeten opwarmen waarna alles extreem zout was de extra hot sparerib word naar mijn idee in een grote pot sambal oelek gedoopt want deze is niet pittig en alleen maar zout kortom ik raad dit eten enorm af eet hier niet!!!!!!!
Het is dat ik een ster moet geven voor een beoordeling, dus één ster was dan ook echt genoeg! Reden kwaliteit is te wisselvallig ene keer prima en een week later zeer slecht dan denk ik echt hoe is dit mogelijk? In het verleden diverse malen hier geweest maar helaas na ons laatste bezoek eerder dit jaar definitief besloten hier niet meer te gaan eten. Gelukkig zijn er in Lelystad meer restaurants die spareribs op het menu hebben staan waar wij nog wel met plezier bestellen of gaan eten. Voor alle duidelijkheid het betroffen niet alleen de spareribs.
In restaurant gegeten. Helaas niet meer wat het vroeger was. Geen airco, dus zomers bloedheet. Geen muziekje, dus alleen stilte, tenzij je zelf een beetje praat aan tafel. Eigenlijk dus geen gezellig restaurant meer. Eten overigens wel erg lekker!
Gister voor het eerst een ribsalon besteld Keurig op tijd bezorgd. Goed warm. Het vlees is heerlijk mals. Jammer echter dat je in het menu niet kunt zien wat er in zit. Ik mis de rauwkost. En persoonlijk vindt ik hem mierzoet. Wat mij betreft; patat, stukjes vlees, kaas en rauwkost zou een topper zijn!
Zojuist heerlijk gegeten. Bediening erg goed!
Het eten is er altijd heel goed. Maar de bezorging is meestal te laat. Vaak maar een kwartier, maar ook weleens een half uur en we hebben ook weleens een uur moeten wachten. Vandaag hadden we juist de bestelling al vroeg in de middag geplaatst voor 18.00 uur. Werden we om 17.15 uur gebeld of het goed was als het 15 of 20 minuten eerder kwam. Geen probleem. Komt het uiteindelijk pas om 18.15 uur. Zonder dat er nog iets gecommuniceerd wordt. Heel jammer, want dat is dan toch ook een kleine moeite. Het is dat we echte fans zijn van de Ribsalon dat we hier nog bestellen.
Op tijd bezorgt. Eten was lauw. Helft van de sparibs weg kunnen gooien. Patat was oud. En door die ouwe meuk, bijna gestikt in m'n eten. Zonde van ons geld. Bestel er nooit meer
Kabeljauw was prima van smaak doch het korstje was erg taai en de chips plakte als een bal aan elkaar. Hele maaltijd was lauw. Kwestie van niet goed verpakken én kwestie van bij telefonische klacht niet serieus genomen worden. 'Wilt u een korting of wat wilt u' ? Ik wilde gewoon zeggen dat wat ik hierboven schrijf én serieus genomen worden.
Het eten is op zich wel ok maar als je iets thuisbezorgd wil hebben van hun dan weet je niet of je een drie kwartier moet wachten of dat ze over een week pas aan komen met je eten. Ik moet mezelf echt bij het bestellen de vraag stellen of ik 3 uur bereid ben te wachten of niet ook al word er 45 minuten aangegeven. Ik snap dat het drukker kan zijn dan dat je eigenlijk aan kan maar neem dan even contact of iets op en zet je bestel servicesen uit, wel zo netjes.
Service en kwaliteit was echt treurenswaardig waardoor ik niet weet waar ik moet beginnen. Helaas kunnen we niet ervoor kiezen om 0 sterren te geven. Ik moest zelf elke keer opstaan en naar de kassa lopen om extra drinken te bestellen. Ik had de onbeperkte spareribs. Ze zijn geen 1 keer langsgekomen om te vragen of we meer spareribs wouden. Ik ben zelf opgestaan hiervoor. Toen was de saus op, weer zelf opgestaan om saus te bestellen. Na het bestellen van je extra spareribS mag je ongeveer 20 minuten wachten tot ze worden gebracht. Meerdere klanten waren aan het praten over de slechte service. De kwaliteit en de porties van het eten was ook slecht. Spareribs zijn helaas taai en de porties waren klein. We kregen voor de tafel een bakje friet even groot als een normale friet bakje. Dit moesten we door 4 man delen. Ik kan wel uren doorgaan over de premier en hun slechte "resraurent" maar ik denk dat het wel duidelijk is. LET OP! GA HIER NOOIT ETEN.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid