facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spareribs Delivery Leidsche Rijn

Spareribs Delivery Leidsche Rijn

Info

The Best Rib @ Your Crib!

Leidsche Rijn, Maarssen, Vleuten, De Meern

Adres: Leidsche Rijn, Utrecht, 3454 ps Utrecht (stad)
Stad: Utrecht
Route: Leidsche Rijn, Utrecht
Postcode: 3454 ps


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 21:00
Dinsdag: 16:00 - 21:00
Woensdag: 11:30 - 21:00
Donderdag: 11:30 - 21:00
Vrijdag: 11:30 - 21:00
Zaterdag: 16:00 - 21:00
Zondag: 16:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Spareribs Maarssen, Spare ribs bestellen, Uber Eats spareribs Express, Spareribs Zutphen, Spareribs Boxtel, Spareribs Zeewolde, Spareribs Gouda, Spareribs Uden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FoodExplore FoodExplore 2 km Wat een leuk concept, maar wat een slecht eten. Sushi is keihard, lijkt wel een dag o...
Of Je Spaanse Worst Lust Of Je Spaanse Worst Lust 3 km Lekkere tapas, gelukkig nu ook online beschikbaar!
Recensies
Wij bestelden vanavond een burger en kipsaté. De bestelling liet wat lang op zich wachten en zat duidelijk al een poos in de tas van de bezorger. Ik kon m'n hamburgerbroodje bijna uitwringen, heel onsmakelijk. Jammer, want de smaak was op zich goed en we zijn beter gewend.
Bestelling al rond 16.30 geplaatst voor levering tussen 18.00 en 18.30. Uiteindelijk komt de bezorger pas om 19.00 uur, kan gebeuren. Helaas ontbreken vervolgens alle sauzen; geen mayo bij de friet, geen kruidenboter bij het stokbrood en ook de bestelde knoflooksaus en Chilisaus zijn niet geleverd. Erg jammer als je flink betaalt voor je bestelling.
Wij hebben hier zo nu en dan besteld. Als wij thuis zijn en mijn man heeft zin in spareribs wilt hij ze van deze toko. Mals en zacht en lekker op smaak vind hij ze. De frieten zijn lekker dik. Ook de kip sate is erg lekker en goed gekruid. Een aanrader dus!
Vaak besteld bij sparibs delivery leidscherijn ! Altijd goede sparibs , valt zo van het bot en goed van smaak . De patat is heerlijk vers , geen slappe hap .. maar goede boeren frites . Stokbroodje erbij en 3 sausjes .. wij zijn grote eters, je krijgt ruim voldoende ! Een aanrader !
2x spareribs 650 gram sweet besteld. Pluspunt: De bezorger was 5 min eerder dan het afgesproken tijdstip. Pluspunt: Vlees is mals en valt gemakkelijk van het bot. Minpunt: De marinade die gebruikt was is gewoon ketjapsaus. Weinig tot geen smaak aan het vlees. Vooral saai... Tip: gebruik een andere marinade!!
Spareribs besteld hier vanavond , deze waren erg lekker maar alleen jammeer dat er veel te veel botsplinters in zaten waardoor je zeer voorzichtig moest eten
Erg lekkere en malse spareribs, maar bezorgtijd erg traag, bezorger heette quintin en zei als excuus dat hij was gevallen.
Mijn zoon wilde mij verassen met een bestelling van een kilo spare ribs met patat voor twee personen. Er zat maar één bakje patat bij en dat kilo vlees was meer bot dan vlees. Nee dit is geen echte spare rib leverancier,bijna 35euro is wat mij betreft echt teveel betaald.
Beste spare ribs ooit! Waren lekker mals en gleed zo van het botje af. De patat was ook echt lekker en nog krokant en niet sompig zoals bij de meesten. En het was ook nog eens super snel bezorgd!!Ik ga hier zeker vaker bestellen! Echt een aanrader.
Lekkere spareribs, patat lekker, Broodje met kruidenboter, alles was perfect
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid