facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spare-rib Grill Van Dam

Info

American Take Away grill restaurant gespecialiseerd in Spare ribs.. Al vanaf november 1986

Adres: Berg- en Dalseweg 46a , Nijmegen 6521 JJ, NL
Telefoonnummer: 024 360 2582
Stad: Nijmegen
Route: Berg- en Dalseweg 46a
Postcode: 6521 JJ



op zoek naar gerelateerd: spareribs nijmegen bezorgen, ribs factory, spare rib express, ribsfactory nijmegen, onbeperkt spareribs nijmegen, spare rib express nijmegen, spare ribs nijmegen, spare ribs menukaart
Recensies
Kom hier pas 30 jaar sinds we in Nijmegen wonen. Altijd voor spareribs naar van Dam. Vriendelijk, goede kwaliteit en snelle service. Dus. ToPEten: 5/5
Gezellig gegeten, bediening top, de mannen achter de grill, waren gezellig en echt geïnteresseerd. Prima spareribs, goeie friet erbij en voldoende sauzen. Voor herhaling vatbaar.Eten: 5/5
Kwam er jaren geleden vanuit Venlo voor naar Nijmegen gisteren om de 3a4 weken. Gisteren weer eens geweest en ze hebben nog steeds de beste.
Ik was na veel jaren terug i.v.m. verhuizing naar een andere stad. Ik was in de buurt en ging daar eten en het was lekker zoals altijd. Ga zo door.
Er zijn 2 plekken in Nederland met de lekkerste spareribs die ik ooit heb gegeten, en dit is er 1 van!! Voornamelijk afhalen, vroeger was er ook niet echt een zitplek om binnen te eten. Maar omdat ik van ver kwam, maakte ze speciaal een plekje voor me zodat ik het daar kon eten. Nu zijn er wel enkele zitplekken aanwezig! Tip: Neem ingevroren spareribs mee voor thuis, om later te eten! Zijn heerlijk!
Glutenvrij spareribs eten? Dat kan bij Van Dam. "Gewoon even aangeven dat u glutenvrij eten wilt en wij regelen het." Dat is meedenken! Mijn dochter die glutenvrij moet eten heeft genoten van een portie van de beste spareribs van Nederland. Dankjewel Van Dam!
Lekkere ribs. Heerlijke gepofte aardappel en de knoflook saus is super
Heerlijk gegeten. Natuurlijk veel te veel. Leuke interactie met het personeel.Eten: 5/5
Super lekker eten en erg veel. Nu ook glutenvrije ketjap, sweet en medium dat is natuurlijk helemaal geweldig voor mensen zoals mij met een gluten allergie coeliakie.
Leuke zaak. En het was weer heerlijk!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Spare-rib Grill Van Dam met het openbaar vervoer


Nijmegen, Mr. Franckenstraat 140 meter
2
Nijmegen, Hugo de Grootstraat 150 meter
2
Nijmegen, Hugo de Grootstraat 190 meter
2
Nijmegen, Mr. Franckenstraat 210 meter
2
Nijmegen, Centrum Oost 220 meter
125
14
3
300
331
82
SB58

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Spare-rib Grill Van Dam.

Nijmegen barbecue

openingstijden, locatie, vervoer. Berg- en Dalseweg 46a kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Spare-rib Grill Van Dam adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Spare-rib Grill Van Dam. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Spare-rib Grill Van Dam delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid