facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spare Rib Express Veendam

Spare Rib Express Veendam
Adres: Beneden Oosterdiep 165-6, 9645 LN Veendam, Nederland
Telefoonnummer: 0598 371 354
Staat: Groningen
District: Veendam
Stad: Veendam
Route: Beneden Oosterdiep
Huisnummer: 165-6
Postcode: 9645 LN


Openingstijden

maandag: 16:30–21:00
dinsdag: 16:30–21:00
woensdag: 16:30–21:00
donderdag: 16:30–21:00
vrijdag: 16:30–21:00
zaterdag: 16:30–21:00
zondag: 16:30–21:00

Recensies
Over de jaren meerdere keren hier besteld. Kort gezegd is het keer op keer een teleurstelling. Het eten is prima, en smaakt de ook zeker wel, vandaar de twee sterren, maar dan moet het wel compleet en warm aankomen, en dat lijkt bij Spare Rib Express Veendam een onmogelijke opgave te zijn. Wachttijden van 2+ uur zijn vrij standaard, is onze ervaring. Het eten komt dan vaak lauwwarm aan, en meerdere keren was de bestelling incompleet. Het is zelfs een keer helemaal niet bezorgd, en toen we na 2 uur maar eens belden waar het bleef werd ons doodleuk verteld dat het al bezorgd was. Vervolgens konden we weer een uur wachten tot het opnieuw bezorgd werd. Helaas is ons geduld op en na een stuk of 6 slechte bezorgingen tegenover misschien 2 klachtenvrije, over een tijdsperiode van meerdere jaren, is het voor ons echt klaar. Schijnbaar heeft SRE Veendam geen behoefte aan tevreden klanten.
Echt een super slechte burger. 3 kleine tomaten plakjes en 1 plak augurk. Verder had ik een kip burger waarvan het paneer meel slijmerig was. Echt een teleurstelling en zeker de prijs niet waard.
Prima burgers met smaak en lekkere aardappel side dishes voor een hogere prijs. De overige gerechten zijn niet bijzonder lekker.nnHun spaarprogramma is de moeite niet, de gemiddelde korting met het spaarprogramma is ongeveer 4%:nJe krijgt een gratis beefburger twv 11.95 euro als je 656 punten hebt gespaard.nJe krijgt ongeveer 2.25 punten voor elke besteedde euro, dus je moet eerst 292 euro uitgeven 656/2.25 voor een burger twv 11.95 euro, oftewel 4%.
Een tijd geleden hadden mijn vriend en ik hier eten besteld: helaas viel de kwaliteit erg tegen. Hierop hebben we contact gehad met de eigenaresse die beloofde toe te zien op de bereiding van het eten. Na een nieuwe levering was de kwaliteit echt top! Heerlijk gegeten en ook reden dat we sindsdien vaker hebben besteld; het kan een keer mislopen, maar de reactie op onze klacht werd heel serieus genomen en er is echt iets mee gedaan, petje af!
Vandaag kotsend wakker geworden.. gisteravond een burger besteld. Deze was binnen een uur bezorgd. Niets raars geproefd, maar nu zo ziek als een hond.. meer deze ervaring ?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid