facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spare Rib Express Nijkerk

Spare Rib Express Nijkerk

Info

Spare Rib Express is HET bezorgrestaurant van Nijkerk. Beroemd geworden door de supermalse spare ribs. Maar onze chefs bereiden ook graag heerlijke kipgerechten, verse zalm, angus burger XL en heel veel andere heerlijke gerechten.



"In onze bezorgrestaurants worden onze vlees- en visgerechten vers klaargemaakt. Geen fastfood, maar gerechten van hoge kwaliteit en met zorg bereid. Al meer dan 25 jaar werken we enkel en alleen met verse producten van de beste kwaliteit. Iets wat we met veel liefde en zorg zullen blijven doen!Bestel eenvoudig bij Spare Rib Express Nijkerk via de website of App en laat je maaltijd thuis bezorgen! Je kunt natuurlijk ook even langskomen in onze winkel aan het Van Reenenpark 39 te Nijkerk!"
Adres: Van Reenenpark 39, 3862CB Nijkerk (gemeente)
Telefoonnummer: +31337855367
Stad: Nijkerk
Route: Van Reenenpark 39
Postcode: 3862CB



op zoek naar gerelateerd: Spareribs Express Nijkerk, Spare Rib Express Ridderkerk, Telefoonnummer Spare Rib Express, Spare Rib Express Waalwijk, Spare Rib Express Hoeven, Spare Rib Express afhalen, Spare Rib Express app, Spareribs Express Scheveningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Koetshuis Partycentrum Nijkerk Koetshuis Partycentrum Nijkerk 73 meter Ik vond de bediening vanavond echt het potentieel hebben om geweldige gastvrouwen te ...
Mariëlle's Kwaliteitskip Mariëlle's Kwaliteitskip 480 meter Voor mij en mijn meiden, is ze de beste in kippenvleugeltjes en kaas, allerlei soorte...
Weekaanbiedingnijkerk Weekaanbiedingnijkerk 522 meter het aantal kramen viel tegen en wat er stond was duur
Arla Arla 2 km U kunt uw vraag ook van maandag t/m zondag via facebook.com/arlanederland stellen. Wi...
Bieze Foodservice Bieze Foodservice 2 km Het is mijn werkgever werk er al jaren met veel plezier.
Paardenmelkerij Achterduijst Nijkerk Paardenmelkerij Achterduijst Nijkerk 6 km Paardenmelk zalf gekocht online, ik had nog wat vragen en werd keurig door Judith te ...
Recensies
Ik vind dit echt slecht.. heb al 2 x zo'n kindermenu besteld, vandaag en al eerder.. en beide keren was het zwart en droog.. volwassen menu goed, maar kids drama..
Beefburger en chickenburger besteld, helaas geleverd zonder aangevinkte opties en erg laat. Gelijk gebeld, toen was de vraag of de rest nog geleverd moest worden bij de burgers. Als ik daar op had moeten wachten had ik me burgers ook opnieuw kunnen opwarmen :
Laatste ervaringen zijn helaas echt slecht! Eerder was het wel oké. Satesaus is net klei en sompige broodjes bij de hamburgers. Voor 25 euro mag je echt meer verwachten. Regelmatig ook bestelling niet compleet, wat men overigens wel goed oplost. Maar ons zijn ze als klant nu wel kwijt. Zonde.
Sparibs menu besteld alleen het stokbrood was lekker de sparibs was zo aangebrand dat het gewoon niet te eten was dus wil jij van je geld af zonder lekker te eten? Dan is dit een aanrader!
Gister voor eerste keer besteld 2 porsies 650 gram 1 x Sweet en 1x BBQ spareribs. Besteld en keurig op tijd bezorgd in voorthuizen het was super lekker, en geen bezorgkosten. Mijn mening ga dit zeker nog veel vaker doen, vriendelijk aan de telefoon ook.
Na een eerste goede ervaring met deze club besloten om zondag 4 juli een bestelling te plaatsen voor 5 personen. We wilden dit doen om 18.10 uur. Tot onze verbazing was het niet meer mogelijk te bestellen, ook niet om later te leveren. Ze zaten vol! Een club die hier hun markt heeft liggen sluit om 18.00 uur etenstijd om nog bestellingen aan te nemen... Zeer slechte organisatie lijkt me en wellicht handiger om dit in de toekomst beter te gaan managen. We hebben uiteindelijk een heerlijke piza elders gehaald.
Voor heen super tevreden maar nu.... spare ribs horen niet van het bot af te vallen! Smaak niet oke, niet wat ik gewend ben. Wel bezorging snel en super vriendenlijk!!!
Dit is de 2e of 3e x dat ik in nijkerk bestel. Maar ik be groot fan van spareribs express. De eerste keer was echt mega lekker geen min punten alles top. Helaas bestel ik vandaag weer. De helft van mijn spare ribs spaken niet naar BBQ die ik bestel heb maar naar sweet en spicy?! Ik koop er een stokbroodje bij want tegenwoordig kost dat een euro. Is dat broodje aan beide kanten zwart en smaakt hij vreselijk aangebrand. Ook heb ik 219 punten ingeleverd voor een bakje aardappel gratin mijn favoriet samen met de BBQ ribs. Helaas smaakt deze ook aangebrand en zelfs naar roet. Ik baal hier echt van want ik was blij dat ik nu eindelijk een top express in de buurt had zitten. Vandaar mn 4 sterren en geen 5.
Vandaag 3 bacon-burgers besteld, netjes thuisbezorgd. Toen ik even belde voor een klein foutje in de bestelling, nam de eigenaar het heel goed op, en heeft voor onze volgende bestelling alvast iets extra's toegevoegd. Ontzettend vriendelijk en correct. Bedankt! Wij gaan hier zeker vaker bestellen...
Heerlijke spareribs, 1kg per persoon meer dan genoeg voor ons en vriendelijke personeels. Wilde zondag bestellen maar kon pas na 17 uur bestellen en stond op thuisbezorgd dat wij onze levering pas rond 18:30 kunnen krijgen, nou dat vonden we te lang duren en dus maar bellen en kon al na een half uurtje onze bestelling ophalen met korting erbij. Heerlijk en bedank voor de goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid