facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spare Rib Express Drachten

Spare Rib Express Drachten

Info

Natuurlijk is Spare Rib Express vooral bekend om de heerlijke spareribs maar we hebben ook heerlijke, dagverse vis- en kipgerechten. Ambachtelijk bereidt!



"In onze bezorgrestaurants worden onze vlees- en visgerechten vers klaargemaakt. Geen fastfood, maar gerechten van hoge kwaliteit en met zorg bereid. Al meer dan 25 jaar werken we enkel en alleen met verse producten van de beste kwaliteit. Iets wat we met veel liefde en zorg zullen blijven doen!Bestel eenvoudig bij Spare Rib Express Drachten via de website of App en laat je maaltijd thuis bezorgen! Je kunt natuurlijk ook langs komen in ons restaurant aan de Noordkade 117 te Drachten om gezellig te komen eten!"
Adres: Noordkade 117 Drachten, 9203 CH Smallingerland
Telefoonnummer: 0512355123
Stad: Smallingerland
Route: Noordkade 117 Drachten
Postcode: 9203 CH


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 21:00
Dinsdag: 16:00 - 21:00
Woensdag: 16:00 - 21:00
Donderdag: 16:00 - 21:00
Vrijdag: 16:00 - 21:00
Zaterdag: 16:00 - 21:00
Zondag: 16:00 - 21:00

Recensies
Top service en eten! Ons eten was ietsjes te laat, wat natuurlijk eens kan gebeuren. We werden meteen gebeld door Sparibexpress en ze boden meteen hun excuses aan voor de vertraging. Ook kregen we ter compensatie een fles wijn. Super service en het eten was weer top. Dit was de eerste keer dat het eten te laat was, en het was hoogstens een kwartiertje
Ze kunnen niet goed inplannen. Ik heb mijn bestelling om 16:15 gedaan. Kreeg om 16:19 een mailtje dat ze er mee bezig gingen. Wilde mijn bestelling om 17:45 ontvangen. Anderhalf uur later na de bestelling........... 18:05 gebeld, veel geruis op de lijn en een beetje geïrriteerde dame aan de telefoon. "Het kan gebeuren mevrouw, als het druk is gebeuren die dingen" . Bij deze alleen maar negatieve reclame van mijn kant. Niet alleen om te late levering, maar ook omdat mijn kip koud was van binnen. Mijn vlees thermometer begon niet eens te meten.
Mijn eerste bestelling bij spare Rib Express Drachten was niet echt goed. De bestelling zou binnen 45 min. artiveren maar werd een uur. kan gebeuren. Sidedishes waren goed maar de spareribs zelf niet.. Ze waren niet warm en 1 rib zat bijna geen vlees aan en bevatte veel botsplinters. Qua prijs/kwaliteit verhouding is dit voor mij niet voldoende.
Wij hadden spareribshot en een angusbeef burger menu besteld. Waren beide erg lekker! De bezorging was best snel & het eten kwam nog goed heet aan! Wij wonen niet in drachten dus prima Alleen bij de salade van 3,50 had ik verwacht dat het sla met tomaat etc zou zijn, dit was meer rauwkost niet minder lekker hoor maar misschien handig om het wat duidelijker op de site te zetten . Verder erg tevreden
Spare ribs waren erg droog, burger was lauw. Had een cheese burger besteld maar kreeg een droog broodje met vlees in folie en geen kaas! Erg jammer voor de prijs!!!!!
Bezorgster heeft blijkbaar geen googlemaps en is meer dan 20 minuten bezig geweest om mijn woning te vinden. Eten was lauw tot koud al met al bijna 2 uur gewacht voordat het eten koud aankwam. Bel je de zaak op zeggen ze dat ze het bij de volgende bestelling goed maken. Ja die bestelling gaat er dus niet komen. Dit los je normaal gelijk goed op
als je half uur van te voren dicht gaat, ben je een slechte zaak.waardeloos in drachten.daaaaaaaaaaaaaag spare rib drachten!!!!
2 keer besteld en 2 keer na het eten van de spareribs flink aan de schijterij. Het smaakte wel goed. Tweede keer was het eten niet zo warm.
Ik heb er niet gegeten alleen de foto van de vrachtwagen met trailer genomen. Het was ook 6:30 in de morgen ze waren nog niet open
Anderhalf uur wachten op je bestelling terwijl er bij staat 30 tot 55 minuten en nog niet geleverd! Telefoon nemen ze ook niet op Nooit weer wat bestellen !!! Eindelijk na anderhalf uur worden we gebeld met het excuus en krijg we er een ijsje bij.. dat lost helaas niks op geef dan korting! Na 2 uren wachten isons eten geleverd met als resultaat geen gratis ijsje wat ze ons hadden beloofd!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid