facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spar Tessemaker Oene

Spar Tessemaker Oene
"SPAR Tessemaker is de gemakswinkel in jouw buurt. Onze winkel biedt een Lunchservice, postkantoor en vers gemaakte pizza’s."
Adres: Dorpsstraat 8, 8167 NL Oene, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0578641355
Stad: Oene
Route: Dorpsstraat 8
Postcode: 8167 NL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: SPAR supermarkt Oene, SPAR assortiment, SPAR Wageningen, SPAR Franeker, SPAR direct, SPAR Lierop, Spar Dokkum, SPAR supermarkten Nederland
Recensies
28 mei 2023. De Spar in Oene. Buitengewoon vriendelijke en servicegericht personeel. De medewerkers, van jong tot “ouder”, maken het boodschappen doen hier in deze moderne sfeervolle supermarkt tot een genoegen. Een aanrader !! Al was het omdat we óók in “kleinere dorpen” de faciliteiten moeten behouden. De eventueel “iets hogere kosten” zijn onze bijdrage aan een socialer samenleving. Het bewijs ligt er daar deze aardige medewerkers óók de ouderen helpen met vervoer naar de Spar in Oene met “Koffie toe”. Hulde ! En ga zo door Het wordt gezien en gewaardeerd !!. Leslie Kessler Huizen Nh.
Brood is nooit goed voor elkaar. En als je de mevrouw met zwarte haren iets vraagt... krijg je niet echt vriendelijk antwoord. Nu 3x gehad. Ga niet naar de supermarkt om afgeblaft te worden. Neem voor de grap eens een kijkje in Emst bij de Spar... daar hebben ze altijd alles netjes voor elkaar en zijn ze ook nog eens vriendelijk. Misschien kan ze daar nog voor opgeleid worden??
Goede dorps supermarkt.met vriendelijk personeel.staan altijd voor je klaar.je kan hier ook gebak en brood van de banketbakker blom uit Hattem bestellen. En ook zij bezorgen de boodschappen als je dat wil.krantje , verjaardag kaarten,allerlei kadokaarten en een bloemetje kopen kan ook. Postkantoor en geld automaat binnen.
dit is wel een van de enigste winkels waar elke werknemer hoi tegen je zegt. ik kom hier als me moeder niet iets lekkers voor me wil halen lekker handig en de baas maakt ook meestal wel altijd ff een praatje met me.
Heerlijk winkeltje bijna zoals de winkel vroeger was ons kent ons kreeg een zak mee voor 5 euro goed gevuld waarde
Fijn dat er een supermarkt op het dorp is. Zeker voor de minder mobiele oudere mensen
Super winkel, gezellig personeel. Leuk om heen te gaan.
Vriendelijke en echte dorpswinkel waar de klanten zondig persoonlijke aandacht krijgen.
Leuke winkel waar je snelle boodschappen kunt doen en goed geholpen wordt.
Mooie winkel echt een snoepwinkel vriendelijke mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid