facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spar Koekange

Spar Koekange

Info

Spar Koetsier te Koekange.

Adres: Dorpsstraat 26, 7958 RN Koekange, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0522-451331
Stad: Koekange
Route: Dorpsstraat 26
Postcode: 7958 RN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:30
Zaterdag: 08:00 - 18:00

Recensies
Ze gaan door tot in de late uurtjes, alles voor de klant! Toppers
Verrassend veel aanbod voor goede prijzen. Ik vind dit een fijne winkel. Inmiddels ook in het bezit van zelfscankassa's, maar ook heel fijn om bij de bemande aan te schuiven. De winkel is zeer netjes en schoon. Het personeel is echt heel vriendelijk.
Nette winkel, erg vriendelijk personeel. Geen gigantische winkel verwachten, dat is het niet, maar voor ons dorp meer dan voldoende.
Mooie supermarkt in zo'n kleine plaats zeer netjes en schoon Is met producten van het merk Gewoon duurder dan bij mijn plaatselijke supermarkt dit kan niet als men landelijk dit merk in diverse supermarkten heeft Jammer jammer
Niet erg grote supermarkt, maar heeft wel van alles.
Prima, nieuwe winkel. Voor een dorpswinkel een indrukwekkend aanbod. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Punt van aandacht : de bevoorrading! Dit gebeurt twee keer per week en daardoor zijn er dagen waarop je grote kans hebt mis te grijpen op populaire producten! Nu ook open op zondag en dat is een vooruitgang.
Het aanbod is klein en dingen worden laat bijgevuld, ook werken er vooral kinderen. Ik zie ook graag normale prijzen van merken want in de Coop in de wijk zijn dingen goedkoper met een breder aanbod. Alsnog beter dan de spar maar met een matige uitvoering.
Een verse uitstraling en een uitgebreid assortiment. Vriendelijk personeel
Fijne supermarkt, en goed/fijn personeel
Nette buurtsuper met groot assortiment
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid