facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SPAR

"SPAR Otterlo is de gemakswinkel in jouw buurt. Onze winkel biedt een bakkerij, bezorgservice, Lunchservice, postkantoor, stomerij, drogisterij, bloemist, OV-oplaadpunt, vers gemaakte pizza’s en vers gemaakte tosti’s."
Adres: Dorpsstraat 4a , Otterlo 6731 AT, NL
Telefoonnummer: 0318 591 246
Stad: Otterlo
Route: Dorpsstraat 4a
Postcode: 6731 AT


Openingstijden

Maandag: 08:00-19:00
Dinsdag: 08:00-19:00
Woensdag: 08:00-19:00
Donderdag: 08:00-19:00
Vrijdag: 08:00-19:00
Zaterdag: 08:00-19:00


op zoek naar gerelateerd: Spar Wageningen, Spar Medemblik, Spar Purmerend, Spar Franeker, Spar Dokkum, Spar Winschoten, SPAR lunchdeal, Reclamefolder Spar
Recensies
Best een prima winkel! De binnenkomst oogt gastvrij vanwege het tafeltje met de stoeltjes en de koffieapparaat. Fijn pluspunt dus. Een typische spar winkel met iets hogere prijzen maar wel goede kwaliteit. De tosti club echter is zeer matig. Dat is jammer. Erg vet met veel olie waarschijnlijk. Heel erg bijzonder is het niet voor die €5,25 hamkaas Maak dit tot een verbeterpunt en u hebt 5 sterren. Veel succes.
Prima supermarkt gelegen aan een leuk dorps weggetje waardoor parkeren een uitdaging kan zijn. Deze spar is groter dan je aan de buitenkant zou zeggen en ze hebben dan ook een prima assortiment,vriendelijk caissière. De prijs ligt bij de spar altijd wat hoger ,dat weet je dus van te voren.ik heb alles kunnen vinden wat ik nodig had.
Het kan op bepaalde momenten heel druk zijn en de prijzen van de producten zijn duurder dan in standaard supermarkten. Ik vind het vervelend dat er geen zelfscankassa's zijn. Personeel is vriendelijk.
Kleinere supermarkt, inclusief lokale/streek producten. Wel zijn de prijzen waarschijnlijk i.v.m. gunstige monopolie positie aan de prijzige mant, en heeft de winkel een war kleiner assortiment. Is dus eigenlijk een prima -bijna soort van- camping winkeltje
De beste broodjes ooit! Echt nooit zoiets lekkers uit een supermarkt. Liggen vooraan als je winkel binnenkomt. Groet, Franklin
Best een mooi winkeltje en vriendelijk personeel. Het is echter duidelijk dat deze supermarkt zijn monopoli positie in dit dorp tot in de puntjes gemisbruikt. Veel vakantiegangers die veroordeelt zijn tot deze spar en dan is alles qua prijs veeeeeeel duurder dan gebruikelijk. Frisdranken, brood en fruit bv. Mandarijnen die er droger uitzien dan opgedroogd woestijnzand en dan toch nog 3 euro vragen. Een beetje leuk uitziend brood ook 3 euro. Voor de volgende boodschappen toch maar ff een dorp verder.
Bij deze wil ik u graag iets vertellen over mijn ervaringen van het boodschappen doen bij de Spar supermarkt in centrum van Otterlo. Laatst reed ik van uit Wekerom naar de Spar toe en u raad het nooit maar overal stond de vuilnis buiten en ineens zag ik een paar gloednieuwe laarzen naast de vuilnis staan, ik denk ik keer om en ga terug. Wat zou u doen op dat moment? Ze meenemen natuurlijk maar de man die er in stond wilde ze niet kwijt. Toen naar de Spar in Otterlo ik reed met de winkelwagen door de supermarkt zie ik ineens een mevrouw bij de bananen staan en ik zie haar nog al bedenkelijk kijken en ik zeg lukt het u niet goed met de bananen? Ik kan u wel advies geven hoor want ik heb vroeger in mijn schooltijd er bij gewerkt op een bananenfabriek. O ja zei die mevrouw, ik zeg ja alleen hadden ze me daar snel ontslagen, waar op die mevrouw zegt hoezo dat waarop ik zei ik gooide alle kromme weg, vandaar. En weet u hoe mijn toenmalige bazin haar naam was? Nee zegt die mevrouw waar op ik haar vertelde Chiquita was haar naam. Zo hadden we tijdens het boodschappen doen toch nog even plezier gehad. Over de Spar winkel hoef ik natuurlijk niet veel te zeggen ik denk dat iedereen het met mij eens is dat het een keurige zaak is met goede service en keurig personeel.
Prima winkel. Ze hebben ook leuke streekproducten. Wel wat duurder dan we gewend zijn in de grote stad. Aardig en behulpzaam personeel.
SPAR-winkels bezoek ik alleen in vakantieplaatsen als er geen andere supermarkten zijn. In Europa is het een hele grote speler, maar het lukt kennelijk niet om in ons land de prijzen concurrerend te maken. Ze zijn te duur. Punt.
Spar supermarkt in Otterlo is wel de enige supermarkt van het dorp. Onlangs door een nieuwe eigenaar overgenomen. De zaak is grondig verbouwd en modern ingericht. Het assortiment is aangepast en nog steeds van goede kwaliteit. Prettig winkelen in deze overzichtelijke zaak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid