facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spar Hallum

Spar Hallum
"SPAR Hallum is de gemakswinkel in jouw buurt. Onze winkel biedt een bezorgservice, postkantoor, stomerij, drogisterij en vers gemaakte pizza’s."
Adres: Mounebuorren 8, 9074CJ Hallum
Telefoonnummer: 0518431309
Stad: Hallum
Route: Mounebuorren 8
Postcode: 9074CJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: SPAR Weesp, SPAR Wageningen, De SPAR supermarkt, SPAR Franeker, Spar Dokkum, SPAR online boodschappen, Spar Purmerend, SPAR Finsterwolde aanbiedingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Uw Slager Wip Uw Slager Wip 0 meter Sucadelappen besteld en bereid fantastisch. Heerlijk mals flink vettje er aan. Aanrad...
TeaCabin.nl TeaCabin.nl 559 meter TeaCabin.nl heeft heerlijke exclusieve losse thee op voorraad. Kies uit een bijzonder...
Recensies
Personeel vriendelijk en schoon
Supermarkt is netjes ingericht en schoon.Op zich is alles prima maar veel te duur.De prijzen zijn de reden waarom ik hier geen grote inkopen doe.
Veels te duur en zeer onvriendelijke personeel. Houden zich niet aan de regels zoals energiedrankjes verkopen aan veels te jonge kinderen.
Spar Supermarket in Hallum is een fantastische winkel met een zeer ruim assortiment en een prachtige indeling. Er is zelfs een koffie corner waar je heel gezellig kunt zitten. Het personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk. Een echte aanrader om deze prachtige Spar winkel in Hallum te bezoeken!
Prima dorpswinkel, mooie inrichting, vriendelijke behulpzame mensen en producten zijn altijd vers. Bijna alle dagelijkse benodigdheden zijn er wel. Ook wel streekproducten aanwezig. Relatief weinig aanbod qua biologische producten. Prijs kwaliteit verhouding is volgens mij wel goed.
Uitstekende winkel voor dagelijkse boodschappen. Brood van warme bakker, inpandig moderne slagerij. Zeker wanneer je op aanbiedingen let en huismerken kiest niet overdreven duur.
ik pakte een verkeerd product en pakte een nieuwe dus hoorde ik de kassamedewerker chagrijnig mopperen niet erg fijn...
Iets duurder omdat het een buurtsuper is. Erg nette winkel goede koffie te krijgen onder het winkelen. Personeel is vrolijk en behulpzaam.
Mooie winkel, ruime looppaden en leuke zithoek! Ook de slager is zeker een bezoekje waard met z'n heerlijke vlees:-
duur en het duurt nu al bijna 2 maand voordat ze een 15 euro playstore kaartje hebben
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid