facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spar De Groot

"SPAR de Groot is de gemakswinkel in jouw buurt."
Adres: cederlaan 25, 6951MN Dieren
Telefoonnummer: +31313422245
Stad: Dieren
Route: cederlaan 25
Postcode: 6951MN



op zoek naar gerelateerd: Spar Dieren facebook, SPAR Dieren aanbiedingen, SPAR Amsterdam, AH Dieren, SPAR openingstijden, Openingstijden AH Dieren, De SPAR supermarkt, Spar Wageningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SPAR Nederland SPAR Nederland 0 meter Mooie pas verbouwde winkel toegespitst op een echte buurtwinkel... Alleen een stuk du...
Albert Heijn Dieren Albert Heijn Dieren 2 km Het 40+ personeel dat bij de zelfscankassa staat moet nodig bijgeschoold worden in om...
De Rauwe Keuken De Rauwe Keuken 2 km De Rauwe Keuken is ontstaan vanuit een passie voor gezonde voeding.
Recensies
Meerdere malen al problemen gehad met pakketten ontvangen/versturen. Pakket die 2 maanden gestuurd naar Amerika had moeten worden, bleek er nog te liggen. Verzekering niet meer geldig. Dan maar weer opnieuw versturen, terug naar huis. Opnieuw Douane formulier invullen, ander label uitprinten. Zeer slecht dit.
Gezellige buurtsuper waar eigenlijk alles wel te vinden is, van de PIN tot aan de bakker en zelfs op zondag geopend. De prijzen liggen hier wel ietwat hoger dan bij de reguliere supermarkt.
My g is vies gedaan door patrick, opp block spar.
Fijn dat deze winkel er is. Kleine supers hebben het moeilijk maar deze winkel houdt het hoofd boven water. Prima versafdeling en broodjes. Wel jammer dat je de OV kaart er niet kan opladen. Ben blij met deze winkelen ik hoop voor de bewoners van Aduard dat de winkel nog lang zal bestaan.
Leuke dorpswinkel, belangrijk voor de dagelijkse boodschappen en er is een postagentschap en geldautomaat in ondergebracht. Fijn dat deze voorziening er nog is in dit dorp, samen met de bakker/groentewinkel ertegenover. Beter was het wellicht geweest die twee winkels verder uit elkaar te plaatsen.
Een kleine dorpssupermarkt, superhandig en wat ook super is: op zondag geopend. Prima assortiment en vriendelijk personeel, kortom: super!
Leuke dorpswinkel, ruim assortiment, maar wel relatief duur. Het vriendelijke personeel maakt dat ik drie sterren heb gegeven.
Bro is ontslagen voor saus en ze zijn intiintimiderend
Beste supermarkt van heel Aduard! Vriendelijk personeel en een compleet aanbod van producten.
Leuke winkel, niet al te groot. Fijn dat hij er is!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid