facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spar City Hilversum

Spar City Hilversum

Info

Spar City Hilversum; klantvriendelijk, betrokken, gastvrij! Uw gemakswinkel in Hilversum aan de 's-Gravelandseweg 28-30



"SPAR city Hilversum is een verrassend complete winkel. Je vindt er een bakkerij, bezorgservice, Lunchservice, drogisterij en vers gemaakte pizza’s."
Adres: 's-Gravelandseweg 28-30, 1211BS Hilversum
Telefoonnummer: +31 35 220 1901
Stad: Hilversum
Route: 's-Gravelandseweg 28-30
Postcode: 1211BS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 12:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Hoogvliet Hilversum, Albert Heijn Hilversum, Spar City Den Bosch, Jumbo Hilversum, Supermarkt Hilversum, SPAR Groningen, SPAR Utrecht, SPAR producten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jumbo Van Dam & Schoonhoven; Stephensonlaan Jumbo Van Dam & Schoonhoven; Stephensonlaan 1 km Ongelofelijk ervaring in deze Jumbo, door een plas water bij de bloemen, slip ik enor...
Albert Heijn Heigalerij Albert Heijn Heigalerij 2 km Ruime, overzichtelijk winkel. Fijne product selectie
PLUS De Vries PLUS De Vries 2 km Dé service-supermarkt in Hilversum, waar u als klant centraal staat!
Recensies
Fijn buurtwinkeltje met aardig personeel en altijd lekkere broodjes. Ik maak graag in de middag even een wandelingetje om hier mijn lunch te halen maar het productaanbod is gelukkig nog veel breder!
Erg teleurstellend dat Spar City Hilversum gestopt is met het UPS afgiftepunt gestopt is. Ik moest dringend een pakket wegbrengen. Alle andere UPS afgiftepunten gaan al om 17:00 en ik werk de hele dag.
Fijne buurtsuper! Vriendelijke medewerkers. Vooral de operationeel manager is een fijne vent.
Waardeloze service. Pakketje besteld en zou door UPS worden bezorgd. Deze Spar vestiging opgegeven als afleverlocatie. Bij ophalen kreeg ik van de eigenaar ? de laconieke mededeling dat de opslagkast al vol zat met andere pakketjes en dat hij daarom alles wat die dag binnenkwam weer aan de bezorger had meegegeven. Op de vraag wat nu: ja dat moet u maar met UPS uitzoeken. Lekker de problemen bij iemand anders neerleggen. Dankjewel!
Prima convenience store voor Nederlandse begrippen. Lekkere broodjes en goede lunch deals. Mooi plekje waar je vaak even kunt stoppen/kort parkeren. Koffie voor een euro. Goede deal. Kan nog niet tippen aan de Aziatische convenience stores zoals de Family Mart's in Japan/Shanghai/Taiwan of de 7/11's. Maar voor Nederlandse begrippen goede winkel en beter dan een AH to go.
Vandaag een Mystery box gehaald met de NoFoodWasted App. Ondanks dat ze niet op de hoogte waren geen melding gekregen, maar dat is een fout van de app, niet van Spar, ging een medewerker ter plekke en direct iets samenstellen. Heel fijne ervaring dus, top personeel daar bij Spar Hilversum!
Prima winkel, ik ga regelmatig boodschappen doen daar. Ondanks de beperkte ruimte, toch een ruime keuze aan artikelen. Ook word je vaak begroet, wat het concept buurtsuper benadrukt, erg fijn!
Net 1 broodje brie en 1 broodje tonijnsalade gekocht bij de Spar in Hilversum. Ik heb vaker broodjes van de Spar gegeten in Amersfoort die waren heerlijk! Ik heb hier een Italiaanse bol gekregen met een lepeltje tonijnsalade. Dat was niet te vreten ik at letterlijk een brood. Broodje Brie was ook niet goed. Wel een hele leuke spontane dame, MAAR ze moet wel weten hoe het in z'n werk gaat!! Jammer !!
Kom hier paar x per week. Altijd netjes mond kapje op... Nu onbewust vergeet ik hem en loop de winkel binnen. De dame achter de kassa ziet me zegtniets tot ik bin de kassa kom en krijg ik toch de wind van voren. Zo onbeschoft. Ga voortaan mijnunch wel ergens anders halen.
Fijn assortiment, maar de regie ontbreekt een beetje. Liggen vaak geen belegde broodjes waarna het lang kan duren voordat iemand een broodje voor je heeft gemaakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid