facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spar Brouwer

"SPAR Midwoud is de gemakswinkel in jouw buurt. Onze winkel biedt een bakkerij, bezorgservice, postkantoor, drogisterij, slijterij en bloemist."
Adres: Korteling 10, 1679VH Midwoud
Telefoonnummer: +31229202335
Stad: Midwoud
Route: Korteling 10
Postcode: 1679VH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Spar Wageningen, Supermarkt Midwoud, SPAR Utrecht, Spar Heelsum, SPAR Franeker, Spar Weesp, Spar Dokkum, SPAR Kortgene broodjes
Recensies
Absurde prijzen. Zitten in dorp hebben geen dure winkelpanden. Maar bij de Spar hebben zij nog het lef om de prijzen omhoog te gooien. Veel senioren wonen er in het dorp. Vind het echt schandalig. Jullie waren al duur. En je snap die lui niet van de Spar. Prijzen omlaag. Dan pak je de massa en heb je veel meer klandizie en komen niet alleen maar mensen die even wat vergeten zijn. Misschien kan je eens nadenken. Dan loopt er is meer volk in je winkel. Massa is kassa!!! Ontzettend dom beleid!
Lekkere broodjes , maar hangt er van af wie het maakt , soms zit er bijna geen beleg op
Denken goed mee, vriendelijk en behulpzaam personeel.
Sinds verbouwing en nieuwe eigenaren een top winkel geworden, alles is nieuw en in top staat, ook de medewerkers zijn vriendelijk. Kom er heel vaak, ook een eigen slijterij, Ga zo door.
Ik was in de buurt voor mijn werk en zocht een plek om een broodje te halen. Ze hebben hier een zeer nette broodjeszaak in de winkel. Het broodje dat ik had was vers en smaakvol. En de prijzen waren enorm schappelijk!
Mooie winkel geworden na overname 1 jaar geleden. Zeer hulpvaardige medewerkers en goed assortiment. Fijn zo'n winkel nog te hebben in het dorp.
Wát een mooie overzichtelijke winkel. Ruimtelijk ingedeeld. Schoon en verzorgd, zelden zo'n mooie buurtsupermarkt gezien
De vrouwelijke eigenaar is zeer klantonvriendelijk. Je wordt letterlijk de winkel uit snauwt. Maar ik kom natuurlijk niet uit Midwoud. Ik kom er niet meer als klant.
overzichtelijk, netjes, altijd goed aangevuld en heel vriendelijk personeel. een echte buurtsuper!
We staan op camping ruimzicht in midwoud . Rustige schone camping. . Lieflijk plaatsje is midwoud. Bij deze spar aardig personeel en behulpzaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid