facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spanheim Utilities

Spanheim Utilities

Info

Spanheim Utilities is gespecialiseerd in verhuur, verkoop en advies van wifi verbindingen voor tijdelijke en permanente wifi installaties.

Geschiedenis

Spanheim Utilities is gevestigd in Idsikahuizen (Friesland). Als jong en innovatief bedrijf leveren wij al vele jaren Wifi inplementaties voor de meest uiteenlopende evenementen.

Wij onderscheiden ons van de vele andere bedrijven door onze branche specifieke vakkennis, flexibiliteit en onafhankelijkheid. Het bedrijf is voorzien van een zeer solide basis, professionele mensen in dienst met een flinke dosis aan kennis en ervaring.

Onze technici zorgen daarbij dat al onze hoogwaardige apparatuur volgens de wettelijke veiligheidsregels opgebouwd en aangesloten wordt zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan.
Kortom een zeer flexibele en professionele organisatie met een uitzonderlijke prijs/kwaliteitverhouding.

Adres: Mastersein 10, 8523NK Idskenhuizen
Telefoonnummer: 0517-796522
Stad: Idskenhuizen
Route: Mastersein 10
Postcode: 8523NK


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid