facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spakenburg Paling

Spakenburg Paling

Info

Spakenburg Paling BV bekend van paling.nl gerookt met hout, vuur en liefde. Op deze facebook-pagina vindt u veel foto's als u deze facebook-pagina leuk vindt. Wij zouden het op prijsstellen dat u dat kenbaar maakt door: VIND IK LEUK aan te vinken.

Geschiedenis

Spakenburg Paling BV heeft vanaf haar de start (1992) gespecialiseerd in het maken van kwaliteitsproducten. Inmiddels worden producten van Spakenburg Paling BV gezien als de beste in haar soort. Hierdoor behoren wij onder de goede palingrokerijen in Nederland tot dé beste en dé meest toonaangevende.

Wij staan voor onze producten, deze zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit, misschien iets duurder maar wel verantwoord. Al onze palingproducten dragen sinds november 2010 al bij aan het Duurzaam Paling Fonds®. Dit Fonds zorgt ervoor dat jonge palingen aan leefgebied worden geholpen en volwassen palingen "over de dijk" worden gebracht. Met deze maatregelen is een duurzaam beheer van paling in Nederland mogelijk.

Wij besteden bijzonder veel aandacht aan de duurzaamheid van onze producten. Dat wij veel aandacht besteden aan maatschappelijk verantwoord ondernemen is te lezen in de duurzaamheidsverklaring op onze website. www.paling.nl

Ons bedrijf is Marine Stewardship Council ( MSC ) gecertificeerd en leveren, als enige palingrokerij in Nederland, onze palingproducten uitsluitend met Duurzaam Paling Fonds® bijdrage. Hiermee zijn wij de enige palingrokerij in Spakenburg die duurzaamheid zo hoog in haar vaandel heeft staan en daarmee haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt.
Het Duurzaam Paling Fonds® fonds zorgt voor een duurzaam beheer van paling in Nederland. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.dupan.nl

Bij Spakenburg Paling geen loze woorden maar kwaliteit en vooruitstrevendheid op alle gebied.

Vaak worden onze producten en reclame-uitingen nagemaakt of geïmiteerd, echter zijn deze nog nooit geëvenaard.

Wij waarschuwen u: Hoedt u voor namaak!



"Spakenburg Paling BV. is sinds 1992 dé toonaangever als het om paling en het traditioneel met hout, vuur en liefde roken van paling gaat. Diverse onderzoeken en test hebben dit herhaaldelijk bewezen. Sinds 2009 loopt ons bedrijf voorop in de verduurzaming van de palingsector.Ook is ons bedrijf in bezit van diverse certificeringen naast HACCP zijn wij in het bezit van certificeringen voor; Marine Stewardship Council, Aquaculture Stewardship Council, Sustainbale Eel Group Standard, Eel Stewardship Fund."
Adres: Haringweg 10, 3751 BH Spakenburg
Telefoonnummer: +31332988746
Stad: Spakenburg
Route: Haringweg 10
Postcode: 3751 BH


Openingstijden

Maandag: 05:00 - 17:00
Dinsdag: 05:00 - 17:00
Woensdag: 05:00 - 17:00
Donderdag: 05:00 - 17:00
Vrijdag: 05:00 - 17:00
Zaterdag: 05:00 - 10:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FishPartners FishPartners 283 meter Gezellig druk !
Mayonna BV Mayonna BV 292 meter Vertaald door Google Heel goed werk. Perfecte collega's, geweldige baas!! Origineel...
Bowork Safety Shoes & Workwear Bowork Safety Shoes & Workwear 3 km Allereerst, tijdens mijn bezoek aan de zaak ben ik prima geholpen; kundig en vriendel...
Recensies
Geweldig lekkere paling , als of hij zo ook uit de rooktrommel komt zo vers ! en heel makkelijk van vel te ontdoen.... Snel geleverd en zeer hoge kwaliteit ! Heb vaker bij verschillende bedrijven Paling besteld maar DIT is een blijvertje ! HEEL BLIJ MEE !!!
Bedankt weer voor de perfecte levering van de zalmen, mooi en goed verpakt in de geschenkverpakking.
ik moet eerlijk bekennen dat deze paling heerlijk is gerookt, ik heb zelf in het verleden ook paling gerookt maar vanwege een ongelukje is dat niet meer mogelijk. Daarom als ik zin heb in een pondje of twee lekker gerookte paling bestel ik bij PALING.NL.Deze komt altijd op tijd in mijn plaats Oss aan nooit geen probleem . Ik ga beslist volgende keer weer paling bestellen..
Erg goede service. Voor bestelling gebeld en alle verzoeken werden direct geregeld. Helaas kwam mijn pakket door drukte bij PostNL feestdagen te laat. Zending werd zonder vragen teruggenomen, aangezien de kwaliteit niet meer te garanderen was. Deze zaak heeft zijn zaakjes op orde.
Ik had besteld via paling.nl en per ongeluk een verkeerde bezorgdag gekozen. Even gebeld en ik werd zeer vriendelijk geholpen. Het kwam perfect gekoeld aan en dat in het warme najaar op de juiste dag! Ik ben zeer tevreden en ga zeker vaker bij paling.nl bestellen. PS. wat ik erg attent vond was dat het pakket naast de heerlijke vis gevuld met een leuk notitieblokje en een pen altijd handig.
Geweldige stoofaal,voor herhaling vatbaar,bedankt
Broodje paling viel wat tegen en stevige prijs
Op het nippertje een kilo paling filee besteld,een super afhandeling wat ze beloofde werd ook gedaan mede dankzij jullie paling werd de kerst een succes,,het was heerlijk.
Lekker paling , ik rook ze zelf leuk om te doen . Goede service, goed koud per post , goed verpakt.
Zeer goede paling en fijne gerookte zalm. Zeer aanbevelenswaardig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid