facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spaghetteria Rotterdam Nieuwe Binnenweg

Spaghetteria Rotterdam Nieuwe Binnenweg

Info

Spaghetteria gaat over verse, zelfgemaakte pasta en over de waardering voor eeuwenoude, Italiaanse tradities.



"HET STAMRESTAURANT VAN JE STADledereen heeft een stamkroeg. Maar heb je al een stamrestaurant? Een plek waar je nooit twijfelt of het gezellig wordt. Waar ze al weten wat je gaat bestellen voordat je bent gaan zitten. En waar je solo naar toe kunt komen, omdat je de vaste gasten toch wel kent.Die plek vind je bij Spaghetteria. Bij ons komen je stadsgenoten samen om pasta te eten, wijn te drinken en plannen te maken voor morgenavond. Onze voordeur schudt je dag, je titel en je stress van je af voordat je binnenkomt. En eenmaal binnen is iedereen gelijk. Even gelukkig. Even belangrijk. En kun je bijna niet verstaan welke pasta we serveren van de gezelligheid."
Adres: Nieuwe Binnenweg 77, 3014 GE Rotterdam
Stad: Rotterdam
Route: Nieuwe Binnenweg 77
Postcode: 3014 GE


Recensies
Ik kom hier heel vaak en graag. De kaart is simpel en lekker. Hij wisselt vaak waardoor we iedere keer opnieuwe verrast worden. De service is echt heel goed! Snel en vriendelijke, zelfs drankjes van het huis gekregen, maar goed we komen er ook wel vaak de sfeer is soms luid, maar dat vinden wij niet erg. Ga vooral naar de speciale edities, zoals het truffel weekend wat 1x per jaar is. Was verrukkelijke Vegetarische menuopties: Er zijn tijd twee vegatarische opties op de kleine menu kaart
Super lekker gegeten, voorgerecht exact goed, daarna heerlijke pasta niet te veel niet te weinig en vol van smaak, lekkere groenten als bijgerecht. Top tent met heel erg goede en vriendelijke bediening, gaan we zeker nog een keer terugkomen
Prima eten, goede service, maar jammer dat ze geen ijs op de dessert kaart hebben. Verder vond ik het ook minder fijn om op hoge tafels te dineren.
Wij hebben hier gister heerlijk gegeten zaterdag Super vriendelijke bediening. Wij hadden spaghetti vongole, dit is echt een aanrader! Super lekker! De teramisu als toetje was heerlijk, nog nooit zo een lekkere tiramisu op. Wij komen hier zeker terug.
Bijzonder matige pasta met mosselen en vongole gegeten. De smaak was erg eendimensionaal, en er was geen saus om het meegegeven broodje in te dippen. Er staan slechts 5 pasta’s op de kaart, ik kan alvast zeggen dat 20% van de kaart niet zo bijzonder is. Kreeg m’n bordje wel snel.
Prima pasta, hele aardige bediening. De pasta die ik bestelde was in een aantal happen op en om nu nog 1 te bestellen vond ik wat te veel van het goede. Daarna nog naar de ah geweest om eten te halen. Aangegeven bij de bediening alleen dat waren de porties zei hij.
Ontspannen plek om te eten. Eten is van goede kwaliteit. Blijkbaar kiezen ze voor kwaliteit versus kwantiteit. Leuke atmosfeer en prettige bediening. Gaven duidelijk aan hoe lang het kon duren vanwege drukte. Geslaagd!
Lekker eten hoor! De beperkte menukaart is juist hun uithangbord. Met zelfgemaakte pasta en niet te ingewikkelde pasta's heerlijk eten. Beetje erg druk, waardoor een gesprekje soms wat lastiger wordt. Maar een aanrader!
Leuke tent, en super lekkere pasta voor een mooi prijsje. Ik had de pasta met schelpen, en wat kreeg ik er veel! De tiramisu was ook erg smakelijk.
Een van de lekkerste pastas die ik op heb en voor een redelijke prijs! Albeit ga ik niet naar veel pasta restaurants ik vond deze maaltijd erg vullend en rijk aan smaak. Het enige nadeel is dat de pasta iets onderkookt was de tiramisu is een aanrader, maar wel een beetje duur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid