facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spacestore.nl

Spacestore.nl

Info

SPACESTORE De nieuwe en GOEDKOOPSTE online smartshop headshop van NL! Voor lachgastank sealtjes ponypaks pony pack snuifbuisjes slagroompatronen.

Geschiedenis

SPACESTORE Lekker spacen met de nieuwe en GOEDKOOPSTE online smartshop headshop van NL! Voor lachgastank sealtjes ponypak ponypack snuifbuisjes mannitol inositol lege capsules ghb 5ml flesjes / buisjes kopen doe je in onze spaceshop Slagroompatronen kopen of lachgastanks bestellen doe je in onze lachgas shop. Alles wat noodzakelijk is voor snuiven, blowen, weegschalen koop je bij ons!

Adres:
Telefoonnummer: +31 6 23081521
Stad: Bodegraven


Openingstijden

Maandag: 00:00 - 23:59
Dinsdag: 00:00 - 23:59
Woensdag: 00:00 - 23:59
Donderdag: 00:00 - 23:59
Vrijdag: 00:00 - 23:59
Zaterdag: 00:00 - 23:59
Zondag: 00:00 - 23:59

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The After Specialist The After Specialist 0 meter Ik ben netjes en snel geholpen. je moet niet vergeten een nummertje te trekken in de ...
Winkelcentrum Bodegraven Winkelcentrum Bodegraven 539 meter Winkelcentrum Bodegraven is te vinden in het Hart van het dorp Bodegraven. Meer dan 1...
Rijnhoek Plaza Bodegraven Rijnhoek Plaza Bodegraven 896 meter Heerlijke vlaaien en oliebollen en hele fijne mee denkende Hubo.
Recensies
Deze kerel is legendarisch! Bestel niet meteen online maar stuur hem een whatsapp via de link op de site. gegarandeerd geeft ie je mazzeltje! Connect hem zelf! Niet via contactformulieren. pak die whatsapp link!
Oplichter. Wanneer je hem appt over de bestelling gaat die doen alsof die je bestelling niet kan vinden.
Heb de helft van me bestellingen maar binnen gekregen, appjes worden niet beantwoord tenzij je met een ander nummer gaat appen om iets te bestellen. Nummer is ook niet meer bereikbaar via whatsapp. Ik zou de na bestelling een maand geleden krijgen, maar nog niks binnen. Dus niet aan te raden!!!
Niet bestellen foute zaken hier. Vorig weekend besteld en sinds dien radio stilte. Whatsapp stuurt je door naar een whatsapp van een compleet ander bedrijf. Op e-mailtjes en contact formulieren word niet op gereageerd. Totaal niet te bereiken. Als je teveel geld hebt en er niets voor terug wilt, hier bestellen!
Bestelling duurde wat langer door prive omstandigheden bij spacestore.nl maar dat is meer dan goed gemaakt. Kreeg haast het dubbele geleverd van wat ik besteld had voor de vertraging
Op 7 augustus besteld nog niks ontvangen helaas. Oplichter!!!
Top Service en snel
Goed geholpen - Zelfs klein extratje in de doos!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid