facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spaarnwoude geeft energie

Spaarnwoude geeft energie

Info

Midden in de drukte van Noord-Holland ligt Spaarnwoude. Een plek waar alle ruimte is om dingen te doen die jij leuk vindt; lekker zorgeloos energie opdoen!

Geschiedenis

Midden in de drukte van Noord-Holland ligt Spaarnwoude. Een bijzondere plek met de meest uiteenlopende activiteiten.

Houd je van actie? Dan is er meer dan genoeg te doen. Je kunt off road 4x4 rijden, racen in leger jeeps, maar ook toeren op een solex door het prachtige gebied. Ga skiën en snowboarden op echte sneeuw of paintballen op een unieke locatie.

Ook de waterratten komen aan hun trekken in Spaarnwoude. Je kunt vissen, surfen, zeilen, windsurfen, suppen, fly boarden en nog veel meer. Bezoek samen met duizenden andere een aantal van de populairste festivals in Nederland. Ontdek het boeren leven en doe een van de vele boeren spellen of ga paardrijden.

Doe je liever rustig aan? Dan kun je golfen op een van de golfbanen in Spaarnwoude, varen met een sloep of gezellig bowlen met vrienden. Loop de mooiste wandelroutes via een GPS tocht en bezoek de vele forten van de Stelling van Amsterdam.

Aan het einde van de dag kun je samen heerlijk eten in één van de vele restaurants en overnachten in een luxe recreatiewoning, in een prachtig hotel of gezellig op de camping bij de boer.

Spaarnwoude is een actieve plek, anders dan anders. Het gebied bruist en geeft je energie.

Op de website van Spaarnwoude Geeft Energie vindt je een overzicht van alle activiteiten, restaurants en verblijftips. Kies voor een van de vele arrangementen om je verblijf in Spaarnwoude compleet te maken. Kijk in de agenda met diverse evenementen voor jong en oud.

Spaarnwoude heet je welkom! www.spaarnwoudegeeftenergie.nl

Adres: Genieweg 46, 1981 LN Velsen-Zuid
Telefoonnummer: 0627012393
Stad: Velsen-Zuid
Route: Genieweg 46
Postcode: 1981 LN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spaarnwoude Recreatiegebied Spaarnwoude Recreatiegebied 0 meter Recreatiegebied Spaarnwoude ligt midden in de drukte van Noord-Holland. Een mooie gro...
Scouting Michiel Adriaenszn de Ruyter Scouting Michiel Adriaenszn de Ruyter 746 meter Leuke, zeer behulpzame Scouting groep die zelf met alternatieven kwam toen last minut...
Rode Kruis IJmond Rode Kruis IJmond 4 km Vertaald door Google Beste ooit, erg georganiseerd. Prima plek voor allerlei ziektes,...
Recensies
Goed om ee run te lopen met strong viking
Mooi terrein, goed om te recreëren en om naar festival te gaan
Zo geweldig daar je kan er heerlijk lopen met de hond . Voor de rest kan je daar ook fietsen Voor de jongeren heb je de watergeus zwemmen en spelen
Heerlijk, rustig ,ontspannen.
Geweldig recreatie gebied met vele opties zoals ski/snowboard baan, kanoën, zwemmen buiten, wandelen, mtb track, paintball, restaurant, kinderboerderij,...etc. Er wordt toezicht gehouden en dat is soms nodig aangezien dit gebied ook mensen met dubieuze bedoelingen aantrekt. Laat geen waardevolle spullen in de auto achter!
Mooi gebied mooie mtb route
Mooi aangelegd recreatie-gebied. Helaas wordt het als gevolg van financiëel wanbeleid uit het recente verleden verkwanseld: te veel evenementen die vast heeel erg leuk zijn, maar het gebied ernstig belasten. En het gebied zodanig bezetten dat het gebied dan alleen bruikbaar is voor de bezoekers van dat specifieke evenement. Gelukkig zijn er in de buurt genoeg mooie andere gebieden. Misschien toch wel goed om dan één gebied "op te offeren".
Bijvoorbeeld bij de Veerplas ligt enorm veel zwerfvuil. De afvalbakken blauw staan door de wind open en zitten propvol. Daardoor waait alles over het terrein. Ik heb er onlangs nog flink geraapt, ook oud materiaal. Onvoorstelbaar dat dat anno 2020 niet anders kan. Dat moet toch kunnen. Zorg dan voor ondergrondse containers of, zet een wandje neer zodat de wind niet aan de haal kan gaan met het afval. Wat een vieze troep.
Mooi ruim gebied waar je diverse activiteiten kan doen als, hardlopen, mountainbiken, klimmen, etc. Er zijn verschillende plekken om te zwemmen. Ook een indoor ski hal die het gehele jaar open is.
Geen fijne plek met veel vreemde figuren, Géén aanrader ik was daar gauw weg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid