facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spaarne Gasthuis

Spaarne Gasthuis
"Coronavirus en het Spaarne GasthuisHeeft u klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Kom dan niet naar het ziekenhuis maar neem telefonisch contact op met de afdeling. Kijk op de website voor alle actuele informatie rondom het coronavirus en de extra maatregelen die wij nemen om verspreiding van het virus te voorkomen."
Adres: Händellaan 2a, 2102 CW Heemstede (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 023 224 0000
Stad: Heemstede
Route: Händellaan 2a
Postcode: 2102 CW



op zoek naar gerelateerd: Spaarne Gasthuis Heemstede bloedprikken, Poli Heemstede Handellaan 2, Handellaan 2 Heemstede, Handellaan 2a Heemstede, Spaarne Heemstede adres, Bloedprikken Heemstede afspraak maken, Ziekenhuis Heemstede, Spaarne Gasthuis Hoofddorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne 0 meter Ben erg tevreden met mijn ooglid. Het heeft netjes gedaan. Top !!
Silent Touch Silent Touch 1 km Door de sessies van Gwendolyn Silent Touch heb ik geleerd om dichter bij mijn ware ik...
Recensies
Zeer onbehulpzaam. Na een ongeval in Oostenrijk en op doorverwijzing van de Oostenrijkse arts, werd mij verteld dat ik niet geholpen kon worden omdat Oostenrijkse doorverwijzing ongeldig is!
De wachttijd voor bloed afname is hier ruim een half uur. Dan wel binnen 2-minuten gepiept.
Klein maar fijn. Heel net, schoon en opgeruimd ziekenhuis, zeer vriendelijk personeel. Restaurantje helaas zeer beperkte openingstijden, maar dat is nauwelijks een belangrijk criterium voor een ziekenhuis.
Aardige bediening door Trudy
Veilig gevoel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid