facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SpaaQ

"Ben je op zoek naar een onafhankelijk hypotheekadvies in Zoetermeer? SpaaQ biedt 100% onafhankelijk advies of je nu je eerste huis koopt, een volgende woning koopt, een woning wilt verbouwen of je huis wilt verduurzamen. Wij begrijpen dat het regelen van een hypotheek niet gemakkelijk is en daarom bieden wij persoonlijke begeleiding en begrijpelijke uitleg zodat jij je niet onbekwaam hoeft te voelen om de vragen te stellen die je wilt stellen. Onze kracht ligt in ons persoonlijk en duidelijk advies, onze meer dan 21 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en ons no cure no pay principe. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen."
Adres: Louis Braillelaan 80 , Zoetermeer 2719 EK, NL
Telefoonnummer: 079 799 9594
Stad: Zoetermeer
Route: Louis Braillelaan 80
Postcode: 2719 EK


Recensies
Sturen ongewenste reclame, Ben daar ooit voor een afspraak geweest maar mijn contactpersoon was het vergeten, Nu ook nog ongewenste reclame is wel de druppel.
Ik had deze review veel eerder willen schrijven, maar als je een huis hebt gekocht, heb je het ineens nog drukker dan tijdens het koopproces zelf! We zijn heel blij met het advies en de hulp van Bennie. Als noobs op de koopmarkt hadden we veel vragen en onduidelijkheden en Bennie beantwoordde deze snel en op een duidelijke manier. Toen onze verkoopmakelaar ons na het winnende bod in de steek liet, hielp Bennie ons zelfs met de dingen die deze achterbakse verkoopmakelaar voor ons zou regelen. Niks dan lof voor SpaaQ!
Ontzettend fijn bedrijf om mee samen te werken! Ik heb kennis gemaakt met SpaaQ via een goede kennis die wist dat ik op zoek was naar een huis. Ondanks dat dit een traject is wat al langere tijd loopt, kan ik rekenen op de hulp en expertise van het bedrijf. Bij vragen krijg ik snel en duidelijk antwoord. SpaaQ is flexibel en zoekt altijd passende oplossingen. Zeker een aanrader voor de aankoop van een huis!
Als leek op het gebied van hypotheken heeft bennie mij geholpen met het oversluiten van mijn hypotheek. Ik kon eindelijk alles begrijpen en snapte wat er gebeurt. Persoonlijk zou ik iedereen naar hem doorsturen fijn dat iemand altijd bereikbaar is voor vragen.
Geeft prettige voorlichting. Altijd bereikbaar reageert binnen no-time en geen vraag is te moeilijk. Persoonlijk contact is erg fijn en vertrouwt. Hij zoekt het samen met je tot de puntjes uit. Altijd volledig afgestemd op jouw situatie! In een woord super!!
Ben erg goed geholpen. Het is een bedrijf dat mee denkt met je en echt gericht is om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zeer bekwaam en een echte aanrader om bij hun klant te zijn. Dankjewel Spaaq!
Goed gesprek gehad en er word gewerkt met "no cure pay" , dus er is hoop. Bedankt!
Eerste gesprek gehad wat erg postief klikte. Daarna de hypotheek afgesloten via spaaq. Hypotheekadviseur in Zoetermeer heeft mij prima geholpen bij al mijn financiele vragen.
Beny het is alweer 2 jaar geleden bedankt dankzij jou woon ik in me woning nog steds gooed en lekker
Prettig dat je via veel media Spaaq kan bereiken. Zelfs via Whatsapp !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid