facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spaans Me Gusta

Spaans Me Gusta

Info

SPAANS ME GUSTA: SPAANS LEREN EN VERTALEN

Geschiedenis

SPAANSE LES:
Spreekt u nog geen Spaans, of wilt u uw kennis van de Spaanse taal weer wat opfrissen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Spaans ¡Me Gusta! brengen we de taal meteen, vanaf het begin, in de praktijk. Onze lessen zijn gericht op communicatief Spaans voor privé en / of het zakelijke leven, gebaseerd op uw persoonlijke wensen. U zult als beginners verbaasd zijn, hoe u binnen korte tijd met de dagelijkse situaties om kunt gaan. Ook gevorderden zullen verrast zijn, hoe snel ze hun talenkennis op een gemakkelijke manier kunnen verdiepen. Natuurlijk wordt dit gedaan door ook de grondbeginselen, grammatica en woordenschat, van de taal aan te leren. Dit doen we privé of in kleine groepjes van maximaal 5 cursisten om u optimaal bezig te laten zijn met deze mooie taal.

VERTALINGEN:
Voor een goede taalkundige kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres, want VERTALEN is ons vak. Alle teksten worden middels een professionele dienstverlening voor u omgezet in de doel taal. Onze aanpak begint bij het eerste contact met de klant tot de uiteindelijke levering, met aandacht voor een zorgvuldig beheer van u documenten.

Adres: Klimopberg 105, 4708 KL Roosendaal
Telefoonnummer: 0165 54 82 92
Stad: Roosendaal
Route: Klimopberg 105
Postcode: 4708 KL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van A tot lezen Van A tot lezen 799 meter Super denken echt met je mee communicatie is heel erg fijn heel erg tevreden
BBabble Taalpraktijk BBabble Taalpraktijk 3 km Zeer tevreden! Bedankt :
Anglia NL Anglia NL 3 km Onderscheidingen op verschillende niveaus die allemaal geen waarde hebben bij het ins...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid