facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spa Suprême - Privé sauna

Spa Suprême - Privé sauna

Info

Sauna | Stoomcabine | Whirlpool | Buitenzwembad | Buitenjacuzzi | Overnachting

Onze taak

Spa Suprême zorgt ervoor dat u eventjes kunt ontsnappen aan het drukke leven. Een momentje voor jezelf en voor elkaar. 'Suprême' staat voor het opperst genieten in luxe, rust en vrijheid.



"Privé sauna gelegen in Elsloo Catsop. 3 prachtige units met onder andere: Zwembaden, Finse sauna, stoomcabine, jacuzzi, zwembad en heerlijke stort- en regendouches. Ook beschikken alle ruimtes over een fijn relaxgedeelte met Flatscreen TV, minibar en een kleine kaart."
Adres: Oirsbekerweg 27, 6438 HA Oirsbeek
Telefoonnummer: +31 06 3084 2400
ln.emerpusaps@ofni
Stad: Oirsbeek
Route: Oirsbekerweg 27
Postcode: 6438 HA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 00:00
Dinsdag: 09:00 - 00:00
Woensdag: 09:00 - 00:00
Donderdag: 09:00 - 00:00
Vrijdag: 09:00 - 00:00
Zaterdag: 09:00 - 00:00
Zondag: 09:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: prive sauna, prive sauna weert, prive sauna hulsberg, prive spa voor 2 personen, prive spa met overnachting, prive sauna aken, luxe prive spa, prive sauna limburg met binnenzwembad
Recensies
Super ervaring. Alles spic en span. Alles goed verzorgd en heel vriendelijk personeel. Wij gaan hier zeker weten terug en een aanrader voor iedereen voor een heerlijke ontspanning.
Voor ons de eerste keer bij Spa Supreme. En überhaupt de eerste keer een privésauna. Het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar. De Asuka is prachtig, een mooie en ruim opgezette unit. Het ontbreekt je hier aan werkelijk niets. Alles is schoon en heel netjes. Wij werden zeer gastvrij ontvangen en alles werd netjes uitgelegd door de gastheer. Ook de bijbestelde tapasplanck was heerlijk. Als we dan toch een puntje moeten noemen, zou dat zijn dat er buiten op de tegels nog wat resten van beton/stucksel aanwezig zijn. Maar dat is muggenziften.
Een fantastische ervaring! Het was geweldig om te genieten van de sauna, jacuzzi en het zwembad in deze privé-spa. De lounge ruimte was perfect om te ontspannen en het personeel was erg aardig en behulpzaam. De tuin was ook prachtig en het was duidelijk dat er veel aandacht was besteed aan hygiëne. Zou het zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een luxe spa-ervaring.
Wat hebben we genoten in de Ardenna unit bij Spa Supreme. Veel luxe, zeer hygiënisch en ook de faciliteiten zijn super. Erg vriendelijk personeel. Tapas plank was ook super! Absolute aanrader. Wij komen zeker terug!
Met valentijn heerlijk genoten in de unit Ardenna, wauw! super mooi, alles super leuk aangekleed, echt tot in de puntjes verzorgd. Geweldig! En de tapas was ook heerlijk!
Een geweldige Wellness, super hygiëne en op en top verzorgd. Zelfs het eten is uitstekend. Echt een aanrader!
Vriendelijk personeel, hygiënisch en lekker eten. Dit was onze tweede keer en we komen zeker terug. Was heerlijk!
Wij hadden de Amora unit, wat een super mooie prive spa. Heerlijk genoten van de whirlpool, de sauna en het stoombad. Alles was netjes verzorgd, werd ons alles goed uitgelegd hoe de whirlpool werkt, radio etc. Fijne ervaring, komen zeker terug en willen graag andere units proberen!
Netjes hygiënisch puur genieten. Voor herhaling vatbaar !!
Het was weer eens heerlijk bij Spa Supreme. 1e keer na sluiting Oirsbeek, in Elsloo geweest, in de Ardenna. Nu wachten dat de andere unit open gaat met buitenverblijf Ivm roken. Heerlijke sauna, heerlijke temperatuur van het zwembad en heerlijk chillen en bijkomen in de jacuzzi. Met een overheerlijke tapas plank. We hadden 3 uurtjes, maar volgende keer gaan we toch voor langer. Voor ons echt iets te kort. Complimenten ook aan de gastvrouw, alweer bedankt Monique voor je ontvangst en uitleg van alles. Doe je goed, zeker ruim 5 sterren
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid