facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spa Sense

Spa Sense

Info

Ten zuiden van Eindhoven in Geldrop ligt SpaSense. Pure ontspanning in een gemoedelijke en gastvrije Spa in Brabant.

Geschiedenis

Wellicht knipper je even met je ogen als je binnenstapt. En ben je onder de indruk van alle luxe. Het leuke is dat aan zoveel luxe een gewoon prijskaartje hangt.
Waardoor een heerlijk dagje (of lekker avondje) zeer betaalbaar is.

SpaSense beschikt onder andere over acht verschillende sauna’s, waaronder een lavendelsauna, caldarium en een automatische opgietsauna.
In de Kelo sauna kun je unieke opgietsessies ondergaan.

Geniet van onze arrangementen
Maak je graag een hele dag gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten in combinatie met een beautybehandeling of een massage? Wij hebben diverse arrangementen.

Gastronomisch genieten
Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht. In het restaurant is er ruime keus aan gerechten waarbij gebruik wordt gemaakt van verse, seizoensgebonden producten.

Onze taak

Pure ontspanning, gastvrijheid en brabantse gemoedelijkheid. We willen dat iedereen daar van kan genieten bij SpaSense!

Producten

Sauna
Baden
Wellness
Restaurant
Beauty
Massages



"Brabantse gastvrijheid in Geldrop bij SpaSenseOntdek het mooiste wellnessresort van Brabant! SpaSense staat bekend om haar uitstekende keuken, de gemoedelijke sfeer en de mooiste Kelosauna van Nederland. Bij SpaSense vind je prachtige sauna's, baden en andere wellnessfaciliteiten voor een complete dag ontspanning."
Adres: Zwembadweg 7, 5663 PL Geldrop
Telefoonnummer: 088-0064833
ln.esnesaps@eitpecer
Stad: Geldrop
Route: Zwembadweg 7
Postcode: 5663 PL


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 23:00
Dinsdag: 10:00 - 23:00
Woensdag: 10:00 - 23:00
Donderdag: 10:00 - 23:00
Vrijdag: 10:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 23:00
Zondag: 10:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: spa sense korting, spa puur, spasense badkledingdag, spa sense e tickets, telefoonnummer spasense geldrop, spasense review, spa well, sauna geldrop 2e kaartje gratis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MoSense MoSense 697 meter Vandaag voor de eerste keer bij Jeanny geweest. Wat een fantastische masseuse! Ze wis...
Massagepraktijk Mandana Massagepraktijk Mandana 832 meter Massagepraktijk
De Sleutel tot Balans - Shiatsu Massage Geldrop De Sleutel tot Balans - Shiatsu Massage Geld... 929 meter Fijn persoon en heerlijke en effectieve massage waardoor hoofdpijnklachten na 2 a 3 s...
Fysiotherapie Zesgehuchten Fysiotherapie Zesgehuchten 1 km Uitstekend geholpen! Ook mijn vriend kwam na een aantal afspraak thuis zonder nekklac...
Wellness Na Rood Wellness Na Rood 1 km Ying geeft geweldige massages en is er aardig
Hands on Stress Hands on Stress 2 km Fijne, lieve vrouw die jou goed aanvoelt! ‍
Los & Steijvers massage & natuurgeneeskundige therapie Los & Steijvers massage & natuurgeneeskundig... 2 km De deur naar de buitenwereld doen we even dicht... Een moment om helemaal tot jezelf ...
Guasha & Massagepraktijk Geldrop Guasha & Massagepraktijk Geldrop 2 km -Guasha Therapie is een Traditionele schraaptherapie voor gelaat en lichaam. -Coa...
Recensies
Fijne sauna. Eten ok en vlotte bediening. Het enige echt storende minpunt is de hygiëne. De wandelgangen worden te weinig bijgehouden met de trekker. Kleine moeite groot plezier maar helaas heb ik zelf maar initiatief genomen wilde ik niet in de haren en andere ellende van de andere gasten lopen. Nadat ik het heb aangegeven bij de leiding werd het iets beter maar het blijft een dingetje. Vorige keer was het ook ronduit vies. Het voetenbad is s avonds erg smerig en je ziet er van alles in drijven. Zelfs een pleister! Dat kan echt niet. Dus alerter op hygiëne. Personeel in restaurant is snel en vriendelijk maar de leiding zelf en personeel bij de kassa kan wel wat aardiger. En de dropjes en pepermuntjes bij de kassa mogen echt terug hoor. Geen corona smoes want kans op besmetting in de sauna zelf is vele malen groter dan een bak met snoepjes.
Altijd mijn favoriete sauna geweest, maar eea lijkt achteruit te gaan de laatste tijd. De keuken was altijd ontzettend goed, maar de laatste tijd echt beneden de maat. De oude kaart is terug terwijl de vorige kaart vol heerlijke gerechten stond. De zalm 23 euro was koud en bijna niet aangebakken, piepklein beetje groente; ook koud. Het zwembad binnen is ook echt aan de koude kant, de kachels staan niet meer aan mogelijk vanwege gasprijzen wat ik nog begrijp en de dompelbaden waren beiden afgesloten technisch probleem, maar zowel binnen als buiten dicht. Ik hoop dat de kwaliteit snel weer als vanouds wordt. Want het is over het algemeen een geweldig fijne sauna!
Ik was blij verrast met ons bezoek aan jullie sauna, ik had een paar slechte reviews gelezen maar wilde het toch echt zelf zien. Ik zag een zeer mooie,nette sauna, super vriendelijk personeel en mooie en zeer sfeervolle restaurant. Prijs kwaliteit van het eten is prima en met een salade kan je het amper op zoveel krijg je. Ook leesde ik dat het niet bijgehouden wordt van het weg vegen van het water bij de douches nou dit kon ik niet gevonden krijgen de saunameester liep steeds rond om alles netjes te houden. Mensen bezoek deze sauna om zelf alles te zien en ga niet op slechte reviews af. Je heb er altijd azijnzeikers bij.
Vergane glorie! 29 december echt voor de laatste keer bezocht. De thermostaat is duidelijk een paar graden lager gezet, in de openbare ruimtes, maar ook in de diverse baden. Dit vermindert het gevoel van comfort en behaaglijk verblijven behoorlijk. Ook was het er al vroeg veel te druk. Geen plaats in het restaurant, geen plaats in diverse sauna's, geen plaats in de diverse baden. Mijn bezoek heb ik eerder dan gepland afgebroken wegens de drukte. Bij vertrek zet de trend door, geen plaats in de kleedruimte, want er moesten nog meer mensen binnen. Ook op de parkeerplaats was geen plaats. Voor mij nooit meer!
Deze sauna was altijd goed tot het overgenomen werd! De hygiëne is ver te zoeken, tafels plakken en personeel loopt met een chagrijnig gezicht rond. Echt jammer want ben hier jaren met liefde en plezier gekomen. Gelukkig heeft de oude eigenaar een fantastische sauna in Oosterhout geopend SPA One. En Termen Son is ook nog steeds top, qua eten, personeel en hygiëne. SpaSense ga aub iets doen aan jullie beleid!!
Waren hier voor de 1ste keer geweest. Goed ontvangen en netjes rondgeleid. Begin wat nerveus maar na half uurtje voelt alles normaal aan. Alles was netjes, smiddags wat geluncht en was harstikke lekker. Personeel heel aardig. Was wel redelijk druk en begon te regenen dus iedereen van buiten kwam binnen en was er weinig plek. Massage hadden wij ook en waren blij dat het tegelijkertijd was en het was harstikke lekker. Maar wij zijn er verliefd op geworden en gaan nog vaker terug voor een dagje wellness
Superfijne sauna, we komen er graag. Het is alleen jammer dat de entree tegenwoordig zo duur is. Als je met 2tjes bent, ben je alleen al zowat 80 euro kwijt om binnen te komen.. Vandaar 4 sterren. En ja.., natuurlijk hebben de sauna's ook geleden door corona, maar dat hebben we nagenoeg allemaal..
Heel dom om de dag na kerst te gaan. Het was veel te druk en daardoor echt niet leuk/ontspannend. Je betaalt veel geld en zit hutje mutje.. ze laten nu zoveel mensen binnen.. zeker een inhaalslag van corona tijd. Voor mij hoeft het daar voorlopig meer. Foute 'bezuinigingen'/ foute poging om extra geld te kunnen verdienen ten laste van het gevoel van de klanten. Met het risico dat klanten niet meer terugkomen.
Opgietingen zijn slecht ,zeker met het bandjes idee. afgelopen maandag 01-08-2022 om 17:30,stonden we met 25 man te wachten op een opgieting zonder bandje dat was aangekondigd op het bord bij de opgiet sauna ,maar wat bleek de receptie had besloten dat er toch bandjes zijn uitgegeven ,slechte communicatie intern waar de klant de dupe van is met alle heiza van dien. Opdringerige vaste klanten die al voor de deur staan zodat de gene die polsbandjes hebben nauwelijks naar binnen kunnen. En brutaal staan te doen om toch binnen te komen. Eten goed ,sauna schoon en vriendelijk personeel.
Elke keer als we komen is er iets kapot , nu de dompelbaden beide en de douches bij de celo / opgieting sauna . De kranen niet automatisch en de prullenbakken moet je ook aanraken om iets weg te gooien. Voor het geld dat je betaald mag je toch wel verwachten dat het netjes en onderhouden is . Verder maar een opgieting en als je vaker wil moet je in rij staan ook al ben je dan de eerste mensen schieten voor waardoor je voor niks staat te wachten .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid