facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SP

SP

Info

Officiële Facebook-pagina van de Socialistische Partij (SP). Word fan van deze pagina, en volg het laatste nieuws, opinies en video van de SP. Meer weten over de SP? http://www.sp.nl

Onze taak

Binnen en buiten het parlement werkt de SP aan haar doel: een maatschappij waarin menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit centraal staan.

Menselijke waardigheid
De overheid kan mensen niet gelukkig maken, maar ze kan wel de omstandigheden zo maken dat mensen met een maximale kans op succes dat geluk kunnen bevorderen. Menselijke waardigheid veronderstelt een menswaardig bestaan, om te beginnen bestaanszekerheid. Maar het betekent bijvoorbeeld ook: recht op vrije meningsuiting, recht op democratie, recht op werk, recht op zorg en onderwijs, en recht op een bejegening die blijkt geeft van respect.

Gelijkwaardigheid
Een beschaafde samenleving vereist de fundamentele erkenning dat alle mensen gelijkwaardig zijn. De een is nooit méér dan de ander. Willen we iedereen op deze manier bejegenen dan vereist dat de aanwezigheid van brede tolerantie in de hele samenleving, en de afwezigheid van enerzijds elke vorm van discriminatie en achterstelling en anderzijds de ongemotiveerde bevoordeling van sommigen.

Solidariteit
Als we stellen dat iedereen gelijkwaardig is, zeggen we tevens dat de mensen niet gelijk zijn. De mogelijkheden en omstandigheden van de een zijn immers altijd anders dan die van een ander. Daarom moeten we de solidariteit tussen mensen organiseren, zodat we waar nodig elkaar helpen en voor elkaar zorgen en ieder mens daadwerkelijk een eerlijke kans geven bij het streven naar een gelukkig leven.

Producten

Socialistische Partij
Snouckaertlaan 70
3811 MB Amersfoort

Vraag over de organisatie? 088 - 2435555 of [email protected]
Inhoudelijke vraag? 070 - 3183044 of [email protected]

Adres: Snouckaertlaan 70, 3811MB Amersfoort
Telefoonnummer: 070-3183044
ln.ps@ps
Stad: Amersfoort
Route: Snouckaertlaan 70
Postcode: 3811MB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
European Christian Political Movement European Christian Political Movement 314 meter The European Christian Political Movement (ECPM) is the only European Christian polit...
ChristenUnie ChristenUnie 402 meter Uitstekende politieke partij met fijne mensen op loopafstand van het station.
Recensies
De beste partij van en voor Nederland bij de SP wordt het eerlijk delen
Ze zijn enige partij waar ik verkiezingen reclame van ze krijg ondanks nee nee sticker
Eerlijkheid, rechtvaardigheid en solidariteit dáár staat S.P. voor.
Tot op heden nog nooit op de SP gestemd. Wel tientallen jaren op enkele andere partijen. Echter...de ons bekende politici van de SP vallen vooral op als betrouwbaar. Geen baantjes- en carrièrejagers en ander soort zakkenvullers! Tsja, wat doe je er mee, stem je SP? Omdat er maximaal vijf sterren zijn te vergeven verdelen wij dit graag aan de vijf óns bekende politici van de SP, met elk een ster!
De partij voor mensen die het wat minder hebben!
De beste politieke partij
Dit is echt de partij die naar de mensen toe gaat niet alleen als er verkiezingen zijn maar zo vaak als mogelijk is. De partij die een hulpdienst heeft voor een ieder die in de socaleproblemen zit. Ook de deuren langs gaat! Een fantastische partij!
Mooi opgeknapt oud-bankgebouw, waar nu het landelijk partijkantoor van de SP huist. Er is wifi. Het partijkantoor ligt op loopafstand van het station.
Mooi gebouw met nog mooiere en vooral actieve mensen van de sociaalste partij van Nederland. Wat mij betreft dan
SP wist een mooi centrum locatie te vinden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid