facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sowell Hifi

Sowell Hifi

Info

Sowell Hifi gevestigd sinds 1978 in gezellige centrum van Gorinchem.
Speciaalzaak in audioapparatuur.
Op maandag en dinsdag, open op afspraak!



"Sowell hifi is een Audio speciaalzaak die sinds 1978 te vinden in het gezellige centrum van Gorinchem.Wij zijn gespecialiseerd in de betere audio apparatuur. U vindt bij ons een ruime collectie aan luidsprekers, versterkers, cd-spelers, platenspelers, streamingcomponenten en diverse accessoires voor uw beeld en audio-installatie.Ook reparatie en onderhoud aan uw audioapparatuur is mogelijk bij Sowell HIFI.We hebben 2 luisterruimte voor het in alle rust beluisteren en beoordelen van de componenten.Op woensdag t/m zaterdag bent u van harte welkom in de winkel.Wilt u specifieke producten beluisteren, bel of mail ons, zodat we een afspraak kunnen maken en wij de producten demonstratieklaar zetten."
Adres: Burgstraat 45, 4201 AB Gorinchem
Telefoonnummer: 0183635991
Stad: Gorinchem
Route: Burgstraat 45
Postcode: 4201 AB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Man AV De Man AV 2 km Professioneel maatwerk voor elk budget - de Man Audiovisuele Producties. #Event #DJ #...
Recensies
Top zaak. Geweldige service en verstand van zaken!
Vorige week voor het eerst bij Sowell geweest na een afspraak gemaakt te hebben voor de Bluesound Node 2i. Onder het genot van een lekker kopje koffie alle tijd gekregen om te luisteren en tot aanschaf overgegaan. Zeer tevreden over het persoonlijke contact. Ik ga hier vast vaker komen.
Vriendelijk geholpen door Arnold eigenaar?, heeft kennis van zaken. Goede inruilprijs, deal was redelijk snel rond, afspraken worden nageleefd. Helaas geen parkeerplaats voor de deur, wel laden / lossen.
Prachtige audiowinkel met geweldige merken! Je wordt hier altijd fantastisch geholpen door de eigenaar en zijn assistent. Zij voorzien je van het juiste advies en nemen echt de tijd voor je. Voor ieders budget stellen zij in goed overleg met je een topset samen. Echt top!
Ben circa 3 jaar geleden met een 15 jaar oude klipsch speaker langgeweest voor reparatie van het crossoverboard, dat hebben ze profesioneel gerepareerd, Heb zojuist contact gehad over een audio gerelateerd technisch probleem in mijn 5.1 receiver, deze beste man neemt alle tijd hoe onbeduidend je vraag ook is, en nog gekker ze bellen je terug als ze in gesprek zijn en dat in 2019, ik raad iedereen aan om naar deze winkel te gaan, waar anders vind je nog echte interesse in de klant?
Kwaliteit en service komen samen bij Sowell. Grote kennis van wat er beschikbaar is en ook nog eens service van het hoogste niveau. Speciale vermelding voor het heerlijke kopje thee en het speculaasje tijdens de luistersessie.
Echt een prachtige audio zaak waar echte service nog gewoon is. Arnold is een vakman die meedenkt in oplossingen. Top zaak!
De Audiowinkel in de mooiste vestingstad van Nederland, Sowell Audio heeft alles voor de hifi liefhebber.
Als je nou echt jezelf wilt verwennen.....laat je dan adviseren door Sowell Hifi. Daar kun je terecht voor kwaliteitsproducten. Genieten van echt Stereo geluid waar je helemaal blij van wordt. Ga eens langs voor een lekkere bak koffie en Geniet!
Wat je zoekt in een hifi zaak. Prachtige merken van instap model tot echt highend. Ze luisteren goed naar je wensen en passen het advies daar op aan. Ze nemen alle tijd voor je. Soms ook goede aanbiedingen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid