facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sourire

Sourire

Info

Ik maak mensen bewust van zichzelf en van hun omgeving. Hoe kun je ermee omgaan? Wat heb je nodig om echt gelukkig te zijn? Ik werk met (jong-) volwassenen en hun uiteenlopende hulpvragen.

Adres: Hertog Janlaan 17, 5591 CH Heeze
Telefoonnummer: +31639576492
Stad: Heeze
Route: Hertog Janlaan 17
Postcode: 5591 CH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Voordat ik het coachtraject aanging bij Dany, Sourire, was er geen directe aanleiding waardoor ik graag gecoacht wilde worden. Ik stond er gewoon voor open om mijzelf te ontwikkelen en ik wilde graag dichterbij mezelf en in mijn kracht komen te staan. Zodoende ben ik bij Dany terecht gekomen, en wat ben ik daar blij mee! Tijdens de coachsessies zijn er veel meer dingen naar boven gekomen dan waar ik mij bewust van was. Bewustzijn is dan ook de kern geweest van mijn coachtraject. Doordat ik mij nu meer bewust ben van wat er in en om mij heen speelt, sta ik dichter bij mezelf en kan ik beter vanuit mijn kracht handelen. Het is een proces wat blijft ontwikkelen, maar het coachtraject bij Dany heeft mij enorm geholpen om de eerste stappen te zetten! Ik gun iedereen zo’n fijne coach en raad Dany daarom zeker aan!!
Ik heb mijn gesprekken met Dany als heel prettig ervaren. Ze luistert aandachtig naar je verhaal en neemt de tijd. Ze heeft me de juiste tools gegeven om meer rust en ruimte te creëren in mijn leven. Ik zou haar ten harte aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid