facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Souq N Riff

Adres: Hermankuijkstraat 41, 4191 AJ Geldermalsen
Telefoonnummer: 06 48619589
Stad: Geldermalsen
Route: Hermankuijkstraat 41
Postcode: 4191 AJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Topslager Hol Topslager Hol 198 meter Fantastische, top kwaliteit producten. Wij komen uit Zuid-Afrika, en houden erg veel ...
Recensies
Super winkel met prachtige kwaliteit en mooi assortiment. Vlees lam!!! is voortreffelijk, koteletten worden vers gesneden, brood is heerlijk, groenten zijn ook een aanrader, voorts echt kwaliteit producten met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Niet alleen de olijven en gevulde pepertjes zijn goed, maar hier vind je bijvoorbeeld ook gewoon het mooiste merk kokosmelk kara. Ik heb deze winkel pas recent ontdekt ja ik schaam mij diep en ik heb er nog veel te ontdekken maar ik ben echt super blij met de vondst. Fijne winkel, zeer prettige eigenaar. Ik word beslist vaste klant. Aanrader!
Wij halen hier regelmatig kip shoarma. Deze is heerlijk hier. Broodjes zijn ook lekker. De hamburgers halen we ook wel eens. Ook deze zijn heerlijk. Mensen zijn erg vriendelijk. Aanwinst voor Geldermalsen.
Prima slager voor een redelijke prijs. Vriendelijke mensen. Ook wat andere producten beschikbaar zoals groente, fruit, Turks brood en olijfolie.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Souq N Riff met het openbaar vervoer


Geldermalsen, Centrum 230 meter
261
262
Geldermalsen, Kostverlorenkade 240 meter
262
Geldermalsen, Centrum 320 meter
261
262
Geldermalsen, Zorgcentrum 420 meter
261
Geldermalsen, Rijnstraat 470 meter
262

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid