facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Soundwave Studio

Soundwave Studio

Info

Opnames, mixing, mastering, cd art ontwerp, cd master, Website design een korte greep uit onze diensten.

Geschiedenis

Je hebt geweldige opnames gemaakt maar als je het eind resultaat beluistert en vergelijkt met wat gangbaar is dan merk toch je een groot verschil.


De Soundwave Studio kan je hierbij helpen. Wij werken in goed overleg met de artiest en/of producer om tot een goed eindresultaat te komen.


Als jij weet wat voor sound je wilt hebben dan kunnen wij dat voor je realiseren. 15 jaar ervaring in geluidsproducties en een goede kennis van de laatste technieken en plugins staan hier garant voor.


Toch niet tevreden met je eigen opnames ? Daar kunnen we je ook mee helpen. Dan gaan we in gezamenlijk overleg dit opnieuw realiseren.


Maar ik maak er toch maar een mp3 van, waarom zou ik dan al die moeite nemen ?


Ook als je een mp3 van je opnames maakt wil je natuurlijk wel opvallen tussen de rest van het aanbod.


Juist als je een mp3 van je muziek wilt laten maken is het van belang dat de bron de hoogst haalbare geluidskwalteit heeft. Immers crap in is crap out.


And last but not least, de kosten die in rekening worden gebracht zijn niet gebasserd op het total aantal uur wat besteed moet worden. Wij rekenen een vaste prijs per project, ongeacht hoe lang dit duurt. Dus geen vervelende achteraf kosten meer.

Adres: t Wuiver 2b, 1608 ES Wijdenes
Telefoonnummer: 06 54 75 84 77
Stad: Wijdenes
Route: t Wuiver 2b
Postcode: 1608 ES


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 00:00
Dinsdag: 10:00 - 00:00
Woensdag: 10:00 - 00:00
Donderdag: 10:00 - 00:00
Vrijdag: 10:00 - 00:00
Zaterdag: 13:00 - 00:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid