facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Soundsation Drive-in Shows

Soundsation Drive-in Shows

Info

Door jarenlange ervaring kunnen we op elk feest een spetterende drive in show neerzetten met een prachtige uitstraling.

Geschiedenis

De gezelligste Drive In Show van Nederland!

Soundsation is een professionele drive in show gevestigd in de Hof van Twente.

Door jarenlange ervaring kunnen we op elk feest een spetterende drive in show neerzetten met professionele apparatuur en een prachtige aankleding.

Wij staan garant voor de kwaliteit waar u om vraagt en wij leveren onze diensten door heel Nederland en zijn zeer actief in de omgeving van Goor, Enschede en Twente.

Adres: Stationslaan 2, 7471 AP Goor
Telefoonnummer: 0648137714
Stad: Goor
Route: Stationslaan 2
Postcode: 7471 AP



op zoek naar gerelateerd: Peter Pas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tied Veur'n Feestje Tied Veur'n Feestje 551 meter Alles volgens afspraak perfect geregeld
Hof van Twente Party & Events Hof van Twente Party & Events 2 km Graag informeren wij u over hetgeen we voor u kunnen betekenen met betrekking tot de ...
Recensies
Voor het feestje van Ilse zochten wij een DJ. Hier hebben we er 1 gevonden. DJ Justin. Superkerel! We hebben ontzettend genoten en draaide alles aan elkaar. Het was een mooi feest, mede dankzij Soundsation. @Peter Pas: bedankt voor de snelle service
Soundsation communiceert snel en goed, en heeft voor ons een fantastisch passende dj gevonden! DJ Silas heeft er een leuk feest van gemaakt met passende, gevarieerde muziek. De dansvloer stond vol!
Soundsation heeft - in de persoon van DJ Mitch - geweldige muziek gedraaid op onze bruiloft. Het voorafgaande contact met Peter was goed en vervolgens heeft DJ Mitch onze muziekwensen perfect ingevuld. Een vrolijke vent, die goed luistert naar de wensen van 'de klant' en de dansvloer non-stop vol heeft weten te houden. Chapeau!
Mede dankzij dj Peter Pas een ontzettend leuke verjaardag gehad.Jong en oud op de dansvloer. Zeer prettig en duidelijk contact vooraf. Je kunt een eigen lijstjje invullen en de rest van de avond voelt hij het publiek goed aan. Gaat heel goed om met zijn klanten en je krijgt door zijn enthousiasme echt zin in het feestje. Voor herhaling vatbaar dus!
Peter heeft met zijn DJ show gezorgd voor een hartstikke leuk discofeest voor onze zoon Pepijn. 23 kinderen hebben de hele avond op de dansvloer gestaan. Peter zorgt voor een hele spontane interactie tussen DJ en kinderen. Met zijn DJ set met verlichting leek de feestzolder een échte discotheek: een aanrader voor iedereen die een kinderfeest met DJ wil organiseren!
Afgelopen weekend heeft DJ Peter gedraaid op mijn feestje n.a.v. 50e verjaardag. Super feest en Peter voelde de sfeer perfect aan. Gasten van 15 tot 75 jaar hebben genoten.
De Soundsation dj show heeft volledig onze verwachtingen waargemaakt. In het eerste gesprek hebben we onze wensen kenbaar gemaakt. Er werd een maatwerk voorstel geleverd, inclusief Saxofonist. DJ Yorick heeft zich perfect ingeleefd in de doelgroep en muzieksfeer. Tevens is hij uitstekend met verzoekjes omgegaan. Saxofonist Toon Meijer voegde er met zijn muzikale vaardigheden nog een stuk dynamiek aan toe! Heel goed kwam de aangeboden Snappshot app foto's real time op groot tv scherm uit de verf! Kortom mede dankzij Soundsation is het geslaagd bruiloft feest geworden!!
We hebben op ons 50 jarig huwelijksfeest genoten van de muziek van Oene Loonstra. Hij voelt de sfeer perfect aan en past zijn muziekkeuze aan aan de gasten. mede dankzij hem een geweldige avond.
Afspraak is afspraak, keurig op tijd ,vriendelijk. Peter had bij mijn 50 jarig feest /100 pers. de vrijheid in de keuze van de nummers . Iedereen vond het fantastisch , volgende keer weer !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid