facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SOS Rommelmarkt

"Loods kringloopwinkel is een onderdeel van ons aanbod bij Stichting Loods. Wij bieden een laagdrempelige plek voor mensen in kwetsbare situaties. Wij bieden een plek waar mensen tot rust kan komen, wie je mag zin wie je bent, anderen kunt ontmoeten en gestimuleerd wordt om te komen tot zinvolle activiteiten om zelfrespect, perspectief, kansen en waardering te ervaren."
Adres: Vughterstraat 264-A , 's-Hertogenbosch 5211 GR, NL
Telefoonnummer: 073 613 3774
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Vughterstraat 264-A
Postcode: 5211 GR


Recensies
Als oude medewerker van de oude kringloop op deze locatie, is de Loods misschien kleiner qua winkeloppervlak dan zijn voorloper, heeft dus ook minder, maar wel betaalbaarder, dan de concurentie
Stichtingloods vriendelijk en hulpzaam medewerkers. Mooi fiets werkplaats, kringloopwinkel, Erg dankbaar en compliments voor de mensen wie maken verse eten voor de medewerkers elke day. Met vriendelijke groet, Stefan adamski.
Kringloop bij een woonwijk. Netjes en overzichtelijk. Vriendelijk personeel.
Mooie kringloop. Vriendelijk personeel. En je kan er mooie en goedkoop iets kopen
Echt veel te duur, kun je net zo goed nieuw kopen. Ja zelfs in deze tijd. En let op er staan ook altijd kapotte spullen bij, waar ze net zo veel voor vragen. Ik vermijd deze kringloop voortaan. + erg rommelig.
Slechte ervaringen met dit kringloopbedrijf. Weinig parkeermogelijkheden maar wat erger is een erg rommelige, dure en kleine winkel met ongeïnteresseerde medewerkers de man met bril en lange haar is een vriendelijke uitzondering. Onoverzichtelijk en weinig keus. Toppunt was onze ervaring gisteren. We hadden 10 DVD's uitgezocht omdat er op een bord stond: met roze sticker DVD 50 cent en 10 voor 4 euro. Komen we beneden slaat de oudere medewerker gewoon de volle prijs aan! Wij gaven aan dat op het bord boven iets totaal anders stond en vroegen hem mee te lopen en dat werd geweigerd! Want het zou anders gebundeld moeten zijn per 10 zei hij en geen prijs erop, nou dat bundels waren niet te vinden en ook helemaal niet vermeld op het bord. Niet eens de moeite willen nemen om even met ons mee te lopen om te kijken of wij gelijk hadden ja dus! zegt genoeg over de houding van de medewerkers. Zonder iets te kopen weggegaan dus. Het is maar 1 voorbeeld van meerdere ervaringen, wij gaan er niet meer heen, er zijn veel betere en gezelligere kringloop winkels in de omgeving. Geen aanrader de SOS Kringloop.
Medewerkster E*F - een zeer nare dame van de bovenste plank die ook kwaad spreekt achter de rug van klanten en personeel om Het zou in ieders best wil zijn, personeel, klanten en ook de sponsoren van deze kringloop , als deze afgrijselijke vrouw hier zo snel mogelijk van het toneel verdwijnt. Is te altijd te moe om klanten te helpen, schreeuwt en commandeert bevelen naar het personeel door de winkel heen op onfatsoenlijke wijze en ze is totaal in en in naar en totaal onbetrouwbaar. Vandaag voor de zoveelste keer meegemaakt dat prijzen van spullen die je wenst aan te schaffen die zij overigens gratis hebben gekregen moeten we hier niet vergeten; de zaak draait op gratis spullen, en bak van gemeenschapsgeld en geld van sponsoren en vrijwilligers ter plekke worden verhoogd waar je bijstaat. Zelfs indien er een prijs op staat of dat er al een prijs is afgegeven door heen van haar medewerkers, als een dictator stinkend naar oksel zweet, mondgeur , handen in haar zij commandeert ze vanachter de balie over klanten en vrijwillige personeel bepaalt zij wat er gebeurt. Vandaag ook weer, wil ik tafel aanschaffen, staat in de winkel, geen prijs erop, ik vraag dit aan de man achter de kassa , deze loopt heel vriendelijk mee en bepaalt de prijs. Ik wens af te rekenen, loop even naar de auto om ijn geld te pakken en sta bij de kassa . Staat dictator Idi-Amin E*F daar en opeens ter plekke een klets verhaal verzinnend moet die tafel bijna het dubbele kosten. HUh? De kassa meneer staat erbij en weet zich geen houding te geven, hij bevestigt dat hij een prijs aan mij heeft gegeven maar nee hoor, E*F verdubbelt dat ter plekke. het zal wel weer op Catawiki verdwijnen net als de boeken van hen... ik krijg wel haar grote mond en lichaamsstank er gratis bij . Ik sla deze kringloop wel over voortaan,nog genoeg aardige leuke plekken waar moois is te vinden en de klant ook nog steeds koning is. Weg met E*F !!
Keurige frisse shop. Beprijzing van boeken niet duidelijk. Cd prijzen te hoog t.o.v. concurrentie. Ook mager aanbod cq nieuw aanbod inkoop op hold vanwege Corona???. Vriendelijk personeel/crew.
Wat een k*t vent achter de kassa agressieve man achter de kassa. Valt niet mee te praten. Gelijk een negatieve houding. Service kan beter. Hij kent beter een andere baan zoeken als ie er geen zin in Heeft! Lijkt net of het personeel bang voor hem is. Want die reageren vriendelijk en doen moeite voor je, zonder hem in de buurt en terughoudend als hij er is lijkt het.
Een echte kringloopwinkel, normale prijzen voor een kringloopwinkel. Vriendelijk personeel!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid